| vladinhoVLADUTZ a întrebat:

Aseara a fost prietena mea la mine.Si am inceput sa ne sarutam si ne.am dezbracat ea de bluza eu de tricou si ne.am sarutat de gat pe corp peste tot.Stateam imbratisati etc.Si la un moment dat iubita mea imi aminteste de o fata care si. a pierdut virginitate pe cls a8-a. Iar in momentul actului sexual la acea fata nu ia curs sange iar prietenul ei credea ca nu mai e virgina si din cauza asta a parasit. o fiind el considera ca l. a minti. Iubita mea imi spune ca e virgina( ea 16 ani eu 17 ani ) si sustine acest lucru de fiecare data.Aseara spunandu. mi de fata asta si de faptul ca poate nici ei nu o sa ii curga sange ma pune un pic pe ganduri. Oare de ce mi. a dat de inteles ca poate nici ei nu o sa ii curga sange pentru ca m. a mintit cand a zis ca e virgina? Voi ce credeti? Bine inteles am vorbit si cu maicasa si maicasa stie ca e virgina la fel cand vine vorba de sex iubita mea imi zice ca ii e frica sa nu o doara sau chestii de genu asta. Voi ce credeti din ce mi.ai zis aseara si din toata povestea cam ce ar da ea de inteles?

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,poate ca numai e virgina si nu a vrut sa iti zica adevarul,astfel cand o vei face cu ea,tu sa crezi ca a fost virgina dar se poate ca ea sa fi spus despre acea fata ca nu i-a curs sange cand s-a dezvirginat, pentru ca e posibil ca ei sa ii fie teama ca daca nu ii va curge sange, tu vei crede la fel despre ea ca nu a fost virgina.Se intampla ca la unele fete sa nu ii curga sange la dezvirginare, ea poate vrea sa iti spuna asta...ca nu cumva daca si ei ii se intampla sa nu ii curga sa nu crezi tu despre ea ca nu e virgina si sa o parasesti,cred ca ii e teama. Oricum iti dai seama cand o fata e sau nu virgina,indiferent ca ii curge sau nu sange,o fata virgina are un comportament diferit si iti dai seama oricum, atunci cand o ve-ti face(daca o ve-ti face), ca este mare diferenta intre o virgina si una care a mai facut-o.

| b3bitsa a răspuns:

Buna! sunt pers la care nu le curge mult sau chiar deloc. eu cand am facut-o prima data nu mi-a curs sangebig grin am fost la ginecolog si mi-a spus ca nu la toate fetele le curge sange dar in schimb le doare mai tare happy acum nu stiut ce sa zic din ce neai povestit uh depinde de reactie big grin eu zic ca daca ti-a zis ca nu e nu e happy bafta! funda?

| kurinkita a răspuns:

So simple. Fata nu mai e virgina. Ce e asa greu de inteles.
Obisnuiti-va cu ideea, ca oricat s-ar plange o fata ce mincinosi sunt barbatii, ele mint si mai mult si mai bine.

| BlackNights a răspuns:

Sau poate chiar e si nu va sangera, ce e asa greu de inteles pentru voi? Iti poti da si altfel seama daca e sau nu virgina.

| Tigrilă a răspuns:

Cata incultura,cand evoluati si voi frate?

in pnm daca e virgina intra mai greu si iti dai seama ca doar nu o penetrezi cu lemnul, si cu faza de curs sange asta numai daca e stramta, vai frate puneti mana pe o carte de anatomie

| Angel0 a răspuns (pentru Tigrilă):

Http://www.TPU.ro/......-mea-acum/

Fundita pentru tigrila va rog, expertul nostru in dezvirginat scurgerea de la baie.

| Tigrilă a răspuns (pentru Angel0):

Acelasi user idiot, tu nu ai o viata? crezi ca ma doare pe mine undeva sau chiar ma intereseaza ca ma ataci tu pe Internet? Nu vezi ca devi complet cretina? Ti-am zis nu ma cunosti in viata reala si nici nu iti doresc asta parasuta mica, asa ca terminate inainte sa iti aflu ipul, pentru "utilizatorul de pc" ca tine sa stii ca poti face multe cu un ip,

ps: Incearca sa ma suprinzi cu ceva nou devine interesant laughing

| Angel0 a răspuns (pentru Tigrilă):

Habar nu ai ce este un ip domnule repetent.

| Tigrilă a răspuns (pentru Angel0):

Si daca am? scuze am uitat ca habotnici ca tine prevad viitorul, fa un bine si dispari

| killerkiss a răspuns:

Poate ii e frica ca o sa o parasesti si tu dupa ce o faceti prima data daca ei nu ii curge sange. Nici mie nu mi-a curs prima data sange. Depinde de organismul fetei nu de faptul daca mai e sau nu virgina! Si in plus ce conteaza daca mai e sau nu virgina? Daca tu o iubesti si ea te iubeste si vreti amandoi sa faceti acest lucru nu mai conteaza daca esti sau nu virgin/a! Asa ca bucurate de moment si nu te mai gandi la asta!

| LauraFlorentina12 a răspuns:

Se poate sa nu mai fie virgina intreab-o, si spune-i ca nu te vei supara caci atfel s-ar putea sa te minta din nou, succes!

| lady_1139 a răspuns:

Ti-a spus asta ca sa nu spui si tu acelasi lucru daca nu o sa-i curga. normal ca a spus asta, daca voi, baietii, sunteti inchisi la minte si cum spuneti voi asa ramane. evident ca e vorba de organismul fiecaruia. doar n`o s`o f.ti ca animalul ca sa ii curga sange. depinde de himen, frate, mai cititi si voi, documentati`va.