| Bea2012 a întrebat:

Aseara a fost prima oara cand baiatul de care imi place m-a chemat la tenis si prima oara cand am avut sansa sa cunosc cativa prieteni de-ai lui. Insa eu m-am descurcat foarte prost desi lui i-am zis ca stiu sa joc cat de cat.Mi-e frica ca l-am dezamagit si ca m-am facut de ras in fata lui si a prietenilor lui. M-a framantat chestia asta toata noaptea. Oare ce parere si-au facut prietenii lui despre mine? Oare o sa isi schimbe atitudinea fata de mine? Sau ar trebui sa vorbesc cu el si sa il intreb de chestia asta? Voi ce ziceti? Thanks

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
De ce te framanti atat de mult pentru un lucru minor? esti jucatoare de tenis si esti in top 10 si crezi ca te-ai facut de rusine? stai calma, si nu mai da atata importanta, nu are de ce sa isi schimbe parerea nimeni despre tine atat timp cat nu ai facut ceva murdar.
V-ati simtit bine cat de cat? cred ca asta este mai important.
O zi buna sa aihappy

4 răspunsuri:
| NewTerminator a răspuns:

Depinde de cat de prost ai jucat in functue de ce i-ai zis lui. Poate au fost ei prea buni si nu ai putut sa te afirmi. Ai putea sa vorbesti cu el, razand pe tema asts. Sa nu fi crispata

| neutrino a răspuns:

Ar fi bine ca aceasta lectie sa-ti fie invatatura de minte pentru viitor, sa nu te mai lauzi cu ceea ce nu poti face. Daca insa lui ii place de tine, va continua sa te invite in diferite locuri, pana cand va prinde curaj sa te si sarute. Ce te vei face atunci?

| NameHarris a răspuns:

Sunt baiatwinking Si iti zic eu ca nai de ce sa iti faci grijiwinking

| Lawliet14 a răspuns:

Poate ai alte calitati?