| EvaTramell a întrebat:

Aseara am avut contact sexual neprotejat.La unmoment dat ne-am oprit deoarece prietenul meu nu stia daca s-a terminat sau nu. Eram in masina si era putin incomod. Azi mi-a zis ca pot sa stau linistita ca el asa zice ca nu s-a terminat. Eu sunt putin confuza. Ce sa fac? Cand pot sa fac un test sa vad?
Am luat anticonceptionale pentru reglarea menstruatiei, dar acum o luna am incetat sa mai iau.
Ce pot sa fac?
vreau raspunsuri... fara jigniri!

4 răspunsuri:
| leonardagrin79 a răspuns:

Daca iubitul nu a ejaculat in vaginul tau, nu este nici o problema.

| corbulalbrosu a răspuns:

Trebuie sa calculezi daca in acest moment esti sau nu in PERIOADA FERTILA fiindca doar in acele cateva zile ale ciclului menstrual se poate forma/naste o sarcina. De obicei perioada fertila este situata cam la mijlocul ciclului menstrual, de regula intre a 10-a si a 17-a zi a acesteia numaratoarea fiind facuta incepand cu prima zi a ultimei menstruatii. Este stiut si experimentat ca in primele 10 zile ale ciclului probabilitatea de formare a unei sarcini este estrem de mica de 3-5% iar in ultimele 10 zile teoretic este imposibil sa se formeze o sarcina. In cazul tau depinde in ce perioada a ciclului te afli in acest moment si functie de aceasta poti sti la ce te poti astepta si/sau ce ai efectiv de facut. Multa sanatate.

| Emilian65 a răspuns:

Fa un test de sarcina la circa 21 zile de la actul sexual si atunci vei vedea daca ai ramas sau nu gravida.

| Adbbmsh a răspuns:

Un test de sarcina te va ajuta sa stabilesti cu exactitate.