Nu a trecut prea mult timp și nici nu prea ai încredere. Doar tu poți lua decizia asta.
Imi pare rau sa te aduc la realitatea dura a zilelor noastre domnisoaro dar sunteti tineri sunteti la varsta cearsafurilor dupa o partida de sex despartirea este inevitabila. ori esti pregatita sa va despartiti dupa sex ori NU TE BAGA
Doar te foloseste si va pleca dupa ce se plictiseste. Avea destul timp in decursul acelui an sa fie mai hotarat cu sentimentele lui. Nu va dura relatia si prevad ca vei reveni aici intreband cum sa treci peste depresia despartirii si peste dezamagirea sexului.
Lui ii placea de mine in decursul acelui an dar eu nu stiam ce vreau. M a aşteptat practic
Gandeste de o mie de ori si ia o singura data hotararea daca faci sau nu sex.
Nu e bine, logic! Tipul dupa ce te are, iti da cu piciorul. Ce crezi, ca se va casatori cu tine? Eu zic sa masori de doua ori si sa tai o data! ( sper ca te-ai prins)
Man e simlpu. daca vrei s-o faci fa-o, daca nu, nu. daca va despartiti dupa o partida v-ati fi despartit oricum, iar daca nu, nu. poti fie sa amani inevitabilul si sa fii incinsa degeaba ori sa faci cum vrei si sa risti sa afli daca te iubeste cu adevarat mai devreme.