| Mariammmmmm a întrebat:

Aseara am facut dragoste cu prietenul meu si ne-am protejat. Am folosit si lubrifiant, am pus lubrifiantul pe mana si i-am facut un handjob dupa care a continuat singur. s-a șters pe mâini cu un prosop si și-a pus singur prezervativul pentru ca eu nu reușeam, dar inca avea pe mana un amestec de lubrifiant si lichid preseminal atunci cand a pus prezervativul, deci a atins prezervativul in întregime. A facut cateva mișcări apoi ne-am oprit pentru ca sunt la început si ma durea. Exista vreo șansa de sarcina? Mai sunt 4 zile pana la ovulatia si sunt putin speriata. El nu a ejaculat, a existat doar acel lichid, dar intr o cantitate foarte mica. Mulțumesc multttt! P.s: Am 18 ani.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ati folosit prezervativ de la inceput pana la sfarsit, bineinteles ca nu sunt sanse de sarcina.

Totusi, nu am inteles de ce l-ai masturbat inainte de sex?

| DaniAdrian a răspuns:

Probabilitatea ca tu sa fi ramas insarcinata sunt de 0%, atata timp cat nu si-a dat drumu in tine poti sa stai linstita, acel lichid seminal il eliminam cu totii, chiar si tu cand esti excitata si te uzi, acea umezeala vine de fapt de la acel lichid seminal despre care iti vorbeam adineauri, poti sa faci dragoste cat cuprindelaughing good luckwinking

| AleexisViol3t a răspuns:

Nu ai cum sa fii insarcinata. Nu-ti fă griji

| GrigoreTiberiu a răspuns:

Nu ai cum bai