PS. Am uitat sa mai zic ca va dadeam afara din casa pe aman2 in curu` gol. Si va faceam de tot cacatu` in strada! Nu meriti sa fi iubita. Nu meriti un baiat sa te iubeasca. Tu esti doar pentru o aventura de o noapte. Dama de companie. Am fost si eu cu iubita mea la petreceri m`am imbatat m`am facut pla si nu am inselat`o... Nu am sa o insel nici o data.
Un lucru e clar. Srry dar esti cam panarama... Daca te duci cu prietenu` tau la o petrecere te imbeti si te freci cu altu`. Esti panarama pe drept... Nu te supara. Eu in locu` prietenului tau va bateam pe aman2
Dacă le iei corect, sunt şanse mici să fii însărcinată. Nu prea cred eu că s-a gândit la protecţie dacă era mangă. Primul pas spre îndreptare este să recunoşti. Bravo ţie că realizezi că ai făcut o prostie cât capul tău de mare, şi că ţi-ai stricat şi imaginea în faţa tipului şi celor de la petrecere. Probabil ai fost catalogată ca o beţivă notorie şi o... Mă abţin.
pa, pa.
Nu, nu vei ramane insarcinata. Insa este foarte probabil sa fi luat o boala cu transmitere sexuala: HIV, hepatita B, C, sifilis, blenoragie, HPV, Chlamydia, etc. Va trebui sa-ti faci toate analizele cam la 3 saptamani de la contact si peste 6 luni.
OchiVerzi92 in primul rand eu sunt despartita de 1 luna sunt singura, de 1 luna de zile, citeste bine inainte sa dai raspuns bey si nu judeca oamenii aiurea, si dacca as fi panarama unde ar fi problema? daca mi-ai fi citit intrebarile anterioare, probabil ti-ai fi dat seama ce fel de om sunt, si acel baiat m-a invitat azi (dupa aseara) la un suc ...asa ca...
si m-am imbatat in halu ala tot de suparae, sufar f mult, chiar daca am facut greseala asta, stiu ca e greu de crezut da nimeni nu stie ce simt
Cred ca ar fi cazul sa cobori cu picioarele pe pamant! Viata nu a inceput cu prietenul care te-a parasit si nici nu se va sfarsi cu el.Capul sus, privirea semeata, asuma-ti greseala pe care ai facut-o, invata ce ai de invatat din greselile trecutului si priveste in viitor, un viitor pe care sa-l imaginezi si sa-l construiesti asa cum iti doresti.
Bafta!
Nu esti daca le'ai luat regular... dar vreo bola e posibil sa fii luat de la tip. nu e frumos din partea unei fete sa vezi asa ceva, dar mno tu sa fii bine, bafta
Normal nu, dar trebuie sa stii ca orice mijloc de contraceptie nu este 100% sigur. Asa ca exista un risc minim ca sa ramai insarcinata. Daca iti intarzie menstruatia atunci fa test de sarcina, la 21 de zile de la actul sexual.
Combinatia cu alcoolul scade efectul anticonceptionalelor, asa ca gandeste-te la nume pentru ala micu