Probabil ca baiatul se masturbeaza excesiv si cand au ajuns in pat cu o fata, nu mai are erectie. Se intampla tuturor care sunt dependenti de manuta lor.
Uneori nu există compatibilitate sexuală între parteneri.
Posibil de remediat prin comunicare, căutare împreună de soluții - dar din păcate nu întotdeauna.
Nu este o raritate in randul baietilor "sa nu se trezeasca".
Tu ca fata nu esti cu nimic de vina si nici el.
De vina pot fii 3 factori:
1.Baiatul avea mari emotii sau era stresat din diferite motive(sa nu se termine repede etc.).
2.Al doilea motiv poate fii faptul ca baiatu s-a masturbat cu putin timp inainte.
3.De vina pot fii si conditiile din jur de exemplu era prea obosit, era mult prea cald in camera, nu a dormit, etc.
Daca baiatul vrea o discutie mai intre baieti imi poate da mesaj pentru ca eu am trecut prin ce a trecut el de cateva ori si as putea sa il salvez de niste intamplari rusinoase
Probleme cu erecția pot să apară și din cauza stresului că se gândește prea tare că trebuie să facă o impresie bună sau a emoțiilor, dar pot fi din cauză că era obosit sau poate prea frig.
Nu trebuie să te sperii, fiind prima dată nu trebuie să tragi o concluzie greșită și cel mai important nu mai face comparații cu fostul. Succes.
AlexEjmecheru întreabă: