Vasile ?
Cred ca exagerezi
Dragostea ti-o poti intalni oriunde [chiar si in biserica (:]
Intreab-o pe prietena ta daca il cunoaste, afla mai multe despre el, incearca sa vorbesti cu el , sa va cunoasteti mai bine, sa iesiti la un suc, afla daca are prietena.
Parerea mea este ca ii esti simpatica
Intreab-o pe prietena ta daca a spus ceva despre tine [ex: ca esti simpatica, draguta.]
In rest iti doresc multa bafta :*!
[Vasile Gura! ]
Ceau :*!
Nu stiu cum puteti sa incurcati in asa masura lucrurile.credinta si dragostea. Ce faci, te evanghelizezi sau te indragostesti?
Bine ma gigiro bun venit in secolul 21
Nu mai e cum a fost :p lumea s-a schimbat, toate au evoluat, numa voi ati ramasi inapoiati in timp
Destepta-ti-va si nu mai criticati oameni ca nu-i frumos!
S-a dus la evanghelizare fara sa stie ca-l va cunoaste pe acest baiat doamne, ea nu avea de unde sa stie ca se va intalni cu acest baiat
In plus, ea a pus o intrebare aici pe TPU si in loc sa o criticati ce face sau nu la biserica mai bine da-ti back si gura mica!
Daca a gresit cu ceva asta nu este problema voastra, va fi judecata cand ii va veni vremea si nu de voi, ci de Dumnezeu na ca si eu is ortodoxa.
Vasile a răspuns:
Combina-te cu Dumnezeu, daca tot mergi la biserica. Sau, mergi la biserica pentru ca se afla si baieti gata de flirtat? Sa nu mai zici la nimeni ca esti ortodoxa, da? Multumesc.
Voi v-auziti ce tampenii spuneti?
Daca v-ar auzi cineva care va cunoaste sincer, ar spune ca ati luat-o razna :-s
P. s : Incercati si voi sa ajutati persoanele, nu sa le criticati si sa le faceti sa se simta jenate!
Si Beea cand vezi astfel de oameni care-ti dau niste raspunsuri d-astea de-ti vine sa inchizi ochii ignora-i se cred mult mai superiori da nu is deloc
Stii ce demonstreaza prin faptul ca te critica?
Demostreaza ca n-au pic de simtire si vai gata ei se cred Sfintii pe pereti
gigiro a răspuns:
Nu stiu cum puteti sa incurcati in asa masura lucrurile.credinta si dragostea. Ce faci, te evanghelizezi sau te indragostesti?
Gigiro cum mai spus mai devreme, ea nu a stiut ca se va intalni cu acel baiat nu?
Normal ca nu stia, daca stia atunci nu mergea la evanghelizare, ci mergea la flirtat draga
Si nimeni nu incurca nimic! Dragostea e dragoste, iar credinta credinta!
Le face pe amandoua si care-i problema ta? nu stiam ca te intereseaza asa de mult ce face ea
Ea are nevoie de sfaturi nu de intrebari ca ce face sau ce nu face.
Face ce vrea doar e problema ei. Iar voi Gigiro si Vasile vede-ti-va de viata voastra ca nu sunteti cu nimic mai buni si mai sfinti in toata situatia!
:* Bafta Beea
Si nu asculta niciodata de astia ca vad ca au luat-o la valee
Ceau :*:*
Combina-te cu Dumnezeu, daca tot mergi la biserica. Sau, mergi la biserica pentru ca se afla si baieti gata de flirtat? Sa nu mai zici la nimeni ca esti ortodoxa, da? Multumesc.