Cam repede merg lucrurile nu crezi? Dragoste? Cred ca e ceva mai carnal.Mai gandeste-te.Baietii fac tot felul de pariuri sau provocari.
Mi se pare c-am tras de par ce zici tu acolo,adica la inceput zici ca de felul lui este o fire mai timida, mai rusinoasa, iar apoi zici ca incepuse sa te pipaie mai peste tot.scuza-ma,dar un baiat care e timid si rusinos din cale-afara nu o sa iti faca lucrurile astea, mai ales din prima seara.
Parerea mea este ca doar vrea sa te ****. Dar pana la urma faci cum vrei, tipi care tin la tine nu sar asa pe tine ca dementii. Deja te considera cam usuratica ca l-ai lasat sa te pipaie cand nici nu te stiai cu el, nu te-ai mai sarutat cu el, nu ai o relatie cu el.
Tu iei decizia daca vrei sa fi cu el sau nu, dar ai grija ca aparentele insala, din punctul meu de vedere (sunt baiat)un baiat nu trebuie sa fie macho man el trebuie sa fie romantic si tandru...o relatie dureaza mai mult daca totul se face pas cu pas nu dintr-o data, parerea mea e ca tu esti o fata frumoasa iar el nu e potrivit pentru tine.adevarata decizie tu o iei pentru ca tu stii ce simti dar ai grija de tine... funda :*?