Bună,
Eu spun să nu mai ne informezi cu toate detaliile despre viaţa ta privată. Dacă ai ajung să faci toate chestiile astea, mergi înainte, ce naiba. Deja ai făcut cam tot ce se putea face, nu?
Sa nu o faci anal! E mult mao periculos decat vaginal! Intereseaza-te mai intai pe net, cere-i pana si sfatul medicului ginecolog! Mai bine asteapta pentru. vaginal si mult mai tarziu sa o faci anal! Doar nu vrei sa ai fisuri anale sau altceva de genu' asta! Incercati si voi un petting, sau oral daca nu puteti sa asteptati! Insa Nu, Nu anal!
Esti pe drumul cel bun in a deveni o curva veritabila! Daca aista vrei, da-i bice! Ala cu care esti deja te-a luat ca pe o panarama! De-asta te si trateaza ca atare! Respectul intre voi lipseste!
Sexul anal e o prostie curata...O sa ai hemoroizi de la el asa ca nu te sfatuiesc s-o faci!
Sa nu faci chestia asta, si in legatura cu asta mai bine vb cu persoane adulte nu ceri sfaturi pe net. Vorbeste cu mama ta asa e cel mai bine.Sanatate si ai grija de tine.
Pai nu ne-ai zis cati ani ai, eu zic ca daca tu simti ca trebuie sa o faceti atunci go, si incercati si voi intr-un loc mai retrassa nu va prinda maicata... oricum bafta:*
Ai 13 ani mai mult ca sigur.si iti trebuie sex anal tie. sa vedem ce o sa faci cand o sa te caci pe tine.
nicegirll intreaba:
am facut sex anal cu prietenul meu.m-a durut in draci dar el mi-a zis ca e bine asa trebuie sa rezist si acum fac caca pe mine, ajutorr. funda!:*
>_<
Penetrarea anala este cea mai putin folosita forma de sex anal.
Penetrarea si stimularea anala nu este dureroasa daca este facuta cum trebuie.
Sexul anal poate fi placut chiar daca, ai avut experiente neplacute.
Exista doi muschi numiti sfincteri care inconjoara anusul.
Stimularea anala ofera multa placere.
Stimularea anala poate duce la orgasm.
Dieta contribuie la placerea derivata din sexul anal.
Atat pentru rect cat si pentru vagin se aplica reguli de igiena stricta si diferita.
Cand vorbim despre sexul anal nu vorbim despre un act de dominare si supunere.
Sexul anal este foarte sigur si chiar benefic.
Deci juurrr ca nu am mai ras asa de mult.Doamneee fatooooo.Lasa naiba prostiile si traiesteti viata, insa nu asa.Nuj ce va trebuie p.a de la varsta asta.Si pretenu tau daca are masina inseamna ca are mai mult de 18 clar.Nuj cum poate sa vrea asa ceva de la o fata cu mult mai mika.Nu-ti f.e viata de acum.O sa regreti mai tarziu.Parerea mea sa nu o faci.
Oricum nu esti pregatita nici pentru un sarut dupa cum vorbesti.Esti mult prea copila.SII...Ma abtin.Treaba ta))