| lokitaakrisuuu a întrebat:

Aseara am stat in masina mea cu prietenul meu.Si cand eu m`am dus pana in ksa el si-a dat trikoul jos, cand am venit, mi-a dat jos bluza d p mine, si am inceput sa`mi suga sfarcurile, si apoi a inceput sa lase mana mai jos,[aveam fusta], apoi a inceput sa ma mangaie acolo, cu o viteza schimbatoare sa zicem`dupa cateva saruturi, eu i-am pus pana pe pantaloni, pe p***, se simtea mai tarelaughing`apoi el stiind ca nu putem sa o favem vaginal de frica mamei mele, a zis sa o facem anal.acum cateva seri, m`a pus capra, si el s`a desfacut l pantaloni, a skos`o dar cand s o bage a venit mama, si...pauza,bine ca nu ne-a prins. iar aseara a zis ca trebuie sa ma invat, ca sa nu ma doara, si mi-a bgt un deget in fund, doamneee durerea dupa lume, mai ales cand ma inkordam, dar intr-un fel imi placea ma simteam bine, si mi-a facut asa toata noaptea cu mai multe opriri desigur. l`am intrebt daca o s o facem normal, adica nu ce a fact el cu degetu`si a zis ca da.adica azi.ma tem ce urmeaza. voi ce ziceti? funda`!:*

18 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Eu spun să nu mai ne informezi cu toate detaliile despre viaţa ta privată. Dacă ai ajung să faci toate chestiile astea, mergi înainte, ce naiba. Deja ai făcut cam tot ce se putea face, nu?

| ascovit a răspuns:

Sa nu o faci anal! E mult mao periculos decat vaginal! Intereseaza-te mai intai pe net, cere-i pana si sfatul medicului ginecolog! Mai bine asteapta pentru. vaginal si mult mai tarziu sa o faci anal! Doar nu vrei sa ai fisuri anale sau altceva de genu' astaraised eyebrows! Incercati si voi un petting, sau oral daca nu puteti sa asteptati! Insa Nu, Nu anal!

| answer a răspuns:

Esti pe drumul cel bun in a deveni o curva veritabila! Daca aista vrei, da-i bice! Ala cu care esti deja te-a luat ca pe o panarama! De-asta te si trateaza ca atare! Respectul intre voi lipseste!

| Angelique a răspuns:

Sexul anal e o prostie curata...O sa ai hemoroizi de la el asa ca nu te sfatuiesc s-o faciwinking!

| jeeasy08 a răspuns (pentru Angelique):

Dar tu de unde stii frumusete?

| Barbiiie95 a răspuns:

Sa nu faci chestia asta, si in legatura cu asta mai bine vb cu persoane adulte nu ceri sfaturi pe net. Vorbeste cu mama ta asa e cel mai bine.Sanatate si ai grija de tine.

| Acadeeeaa a răspuns:

Nu face anal.happy mai bine normal decat anal

| VacutzaRoscata a răspuns:

Zic ca esti cam[ma abtin]

| annkaa a răspuns:

Pai nu ne-ai zis cati ani aibig grin, eu zic ca daca tu simti ca trebuie sa o faceti atunci go, si incercati si voi intr-un loc mai retraslaughingsa nu va prinda maicata... oricum bafta:*

| AnnaMaria a răspuns:

Ai 13 ani mai mult ca sigur.si iti trebuie sex anal tie. sa vedem ce o sa faci cand o sa te caci pe tine.
nicegirll intreaba:
am facut sex anal cu prietenul meu.m-a durut in draci dar el mi-a zis ca e bine asa trebuie sa rezist si acum fac caca pe mine, ajutorr. funda!:*

>_<

| Abcdefg123 a răspuns:

Penetrarea anala este cea mai putin folosita forma de sex anal.
Penetrarea si stimularea anala nu este dureroasa daca este facuta cum trebuie.
Sexul anal poate fi placut chiar daca, ai avut experiente neplacute.
Exista doi muschi numiti sfincteri care inconjoara anusul.
Stimularea anala ofera multa placere.
Stimularea anala poate duce la orgasm.
Dieta contribuie la placerea derivata din sexul anal.
Atat pentru rect cat si pentru vagin se aplica reguli de igiena stricta si diferita.
Cand vorbim despre sexul anal nu vorbim despre un act de dominare si supunere.
Sexul anal este foarte sigur si chiar benefic.

| Axel_9404 a răspuns:

Deci juurrr ca nu am mai ras asa de mult.Doamneee fatooooo.Lasa naiba prostiile si traiesteti viata, insa nu asa.Nuj ce va trebuie p.a de la varsta asta.Si pretenu tau daca are masina inseamna ca are mai mult de 18 clar.Nuj cum poate sa vrea asa ceva de la o fata cu mult mai mika.Nu-ti f.e viata de acum.O sa regreti mai tarziu.Parerea mea sa nu o faci.

| Axel_9404 a răspuns:

Oricum nu esti pregatita nici pentru un sarut dupa cum vorbesti.Esti mult prea copila.SII...Ma abtin.Treaba talaughing))

| lokitaakrisuuu explică:

Annaa! NU am pus o asemenea intrebare~! Nu mai vezi bine. oh go on tampitho!

| Infraverde a răspuns:

eu zic ca fie care face ce vrea cu curul lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar...de ce nu o faci oral daca tot insisti? Asa nu doare, singurul risc e sa nu te ineci.

Ah si cati ani ai fatuco? Daca esti de varsta mea (14), renunta si rezuma-te la petting.

| MyNameIsEarl a răspuns:

Fao si cu mine si sunt fericit rolling on the floor

| cabac a răspuns:

Merita sa incerci.