| Anda_4201 a întrebat:

Buna :*. aseara am visat ca Iisus Hristos aparea intr-o iconita de-a mea pe care o am mereu sub perna pe langa mai cateva si mi-a spus ca e exista si ca va fi langa mine. ce inseamna asta? e vis bun sau rau? eu cred in Dumnezeu si chiar sunt credincioasa credeti ca am un ajutor din partea Lui deoarece am si vb pb?:* funda

3 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Scuza ma ca te intreb.dar cam ce raspunsuri ai vrea tu de la noi?
Ok o parte probabil va fi sa zicem de aceeasi parere ca si tine iar cealalta nu va fi.Cred ca cel mai bine iai fi povestit toate acestea duhovnicului tau. daca ai asa ceva odata ce ai spus ca esti foarte credincioasa.In fine nu vreau sa fiu dur cu tine dar cu siguranta este un vis frumos cin iti apare in vis ceva atita de minunat cum poate fi Creatorul a tuturor celor vazute si nevazute din aceasta lume.
Dar pe de alta parte iti pot spune ca atunci cind stai in gind cu un lucru foarte puternic si te gandesti zi si noapte.cu siguranta poti ajunge sa si visezi acel lucru.Bine acum nu vreau sa fiu aspru cu tine de aceea nu vreau sa iti d au un raspuns concret.\De aceea iti spuneam ca cel mai bine era sa vorbesti acesti lucru cu un duhovnic.ok?

| raluca18 a răspuns:

Daca este asa cum zici e clar ca e un lucru bun si te iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne straight face ce legatura are Dumnezeu cu sexul? Perversa mica.