| Andreea20000 a întrebat:

Buna!

Aseara am visat un lucru foarte ciudat, mai exact cu un vecin cu care nu am nici o legatura, eu am 14 ani, iar el are 16, nu prea ma saluta mai exact, nu ma baga in seama... dar am visat ca eram pe cale sa fim impreuna, pana in momentul de fata nici nu ma gandeam la acest lucru, dar din senin mi-am dat seama ca-l plac. Poate va intrebati de ce nu ma baga in seama... ei bine acum doi ani la un baiat i-a placut de mine, dar mie nu mi-a placut de respectivul si cand m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el am zis da, dar nu i-am dat acest raspuns deoarece simteam ceva pentru el, am facut acest lucru doar ca sa nu-l supa, vreau sa mentionez ca nici macar nu l-am tinut de mana, nici nu l-am pupat, absolut nimic, dar el vroia sa faca acest lucru, dar l-am respins, deci acest vecin stia despre relatia noastra si dupa ce i-am zis la baiatul acela cu care am fost impreuna ca nu mai vreau sa fiu cu el, atunci el i-a bagat vecinului meu o gramada de porcarii in cap. Aveam ocazia sa plec cu vecinul meu la strand si acolo eram impreuna si puteam sa ne cunostem mai bine, dar nu am mers deoarece trebuie sa-mi fac pasaport. Ce sa fac ca vecinul meu sa nu ma mai urascasad? Eu chiar il placsad. Vreau sa ma aproprii de el, dar nu stiu cum. Voi trebuie sa intelegeti ca nu am nici o legatura cu el sad, ce sa ma fac? Il plac foarte mult si am nevoie de o persoana care sa ma ineleaga si sa fie langa mine.Parintii mei il plac mult, dar nu vreau sa le spun nimic. Ajutor!

1 răspuns:
| Ioaaaaa a răspuns:

Pai, incearca sa petreci mai mult timp impreuna cu el. Sa iesiti afara, sa vorbiti pe mess mai mult, sa mergeti prin anumite locuri. Trebuie sa ii dai de inteles ca il placi si ca ai vrea ca totul sa fie bine intre voi doi, adica sa fiti impreuna. Daca prima data nu ti-a placut de el, nu cred ca este o problema foarte grava. Daca te-a placut cu adevarat inca mai simte ceva pentru tine, dar crede ca tu il eviti si nu te mai baga in seama. Sper sa fi`ti fericiti. Bafta :*