Doamne apara-ma, pazeste-ma si da-mi sa am BAIETI, si nu PANARAME.
Un cuvant: dispari!
Esti atat de proasta incat nu vezi ca te vrea pentru sex. un baiat care te iubeste nu-ti propune sa faci sex cu el daca are prietena.
Nu stiu...eu m-am invatat minte cu baietii astia cu prietena. Oricum la mine cred ca e o problema Ma atrag cam mult baietii seriosi, cu relatii seriaose. La mine s-a sfarsit mai nasol, m-am certat cu baiatul respectiv, a aflat si fata...etc. Acum suntem prieteni iar(dupa vreo jumate de an), dar nu as mai spera vreo secunda ca ar vrea sa fie cu mine. Ma multumesc cu ce am, si incerc sa nu imi doresc mai mult. Asa te-as sfatui si pe tine. Nu te amagi inainte sa o lase pe ea si fiti impreuna. CREDE-MA! Si baiatul de care mi-a placut mie, mi-a propus sa fie cu mine, dupa ce s-a desp de ea, dar apoi s-au impacat. Ai grija
Nu va renunta la ea pentru ca pe ea o iubeste, pe tine te vrea doar o noapte dupa cum ti-a si zis ca vrea doar sex de la tine, iar daca iti va spune sa fii cu el, sa fii sigura ca numai tu vei crede lucrul acesta pentru ca el va fi doar cu ea nu si cu tine!
Tu nu vezi ca te vrea numai pentru sex? Cata minte ai? De ce te-ai lasa folosita? Tu chiar crezi c-ar renunta la prietena actuala pentru tine? Dupa ''jocul'' vostru cu tenta sexuala vede in tine o fata disponibila. El ti-a propus sa faceti sex si are o prietena. Daca ar renunta la ea pentru tine, de unde stii ca nu va face la fel cu o alta fata cand sunteti impreuna? Wake up.
N-am inteles mare lucru. Daca ai fi putut sa fii mai explicita, ti-as fi raspuns.
*facepalm*
Ai si tu un gram de onoare? Nu accepta statutul de second-choice (sau rebut). Gaseste-ti altul.