| alexiaaaa a întrebat:

Aseara i-am marturisit unui baiat ca il plac. dar chiar nu vroiam. dar daca nu ii ziceam eu ii zicea altcineva asa ca am considerat ca ii mai bine sa ii spun eubig grin!winkingIam spus ca il plac dar nu mai mult pentru a nu-i arata prea mult si sa si-o i-a in caphee heeDar povestea ii cam ciudatathinking de fapt eu chiar credeam ca il urasc adica ma scotea din minti imi venea sai pocnesc una in fata, adica in pauze la scoala ma dispera total, de fiecare data cand ieseam din clasa se uita la mine daca venea ceva baiat din clasa lui sa vb ceva cu mine repede venea si el, dar si cam vb uratlaughinglaughingdar in acelasi timp frumos... ii cam complicat, nici eu nu prea inteleg, da nu mai suport in fiecare zi ma gandesc la el din orice lucru prostesclaughingoare ma indragostesc de el? ca el nu da semne ca ma place, adica eu ii supun ca il plac si el ma intreaba de alta fatalaughinglaughingam crezut ca innebunesc:X:X!
Va rog putin ajutor...si fara jigniribig grinbig grin
Ms:*:*

4 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

Neintelese sunt cateodata caile dragostei, baiatul simte ceva pentru tine, dar totodata nu vrea sa te piarda

| Georgiana21 a răspuns:

Ignorând total întrebarea ta, am să-ţi dau o replică la răspunsul care mi l-ai dat tu.Nu mă agit, însă dacă ţie ţi se pare frumos ca aceşti copii care urmăresc zilnic posturile de desene animate, să vadă cum fetele îşi ridică fustele, rochiile până în cap pentru un băiat, vor începe să creadă că aşa se procedează în viaţa de zi cu zi. Îmi pare rău pentru tine dacă aşa ai fost educată.

| ^_^just*me^_^ a răspuns:

Dragostea asta se manifesta in multe feluri!

| Skez a răspuns:

Probabil asa se manifesta cand ii place de cineva...
deseori se intampla sa te indragostesti de cine nu trebuie...laughing