Vai, cate lucruri pe dos se petrec in capul tau. Ma simt ca si cum as fi martor la o calamitate naturala.
Spune-i ca inca mai tii la el, ca iti este dor de el si ca vrei sa va mai dati o sansa. Si apoi purati-va ca niste adulti, nu ca niste gaini care se gandesc sa nu "para slabe" intr-o relatie. Relatiile se bazeaza pe afectiune, nu pe cine e slab si cine nu. Termina cu reprosurile si cu gandurile de razbunare, daca te porti ca un copil rasfatat, care vrea tot timpul sa fie "chit" atunci asa vei fi tratata la randul tau si relatia e pierduta din start. Poarta-te ca o fata care tine la cineva, iarta-l cand e cazul, invata sa lasi de la tine si vei avea surpriza de a fi recompensata in acelasi fel. Incercand tot timpul sa te razbuni sau sa nu faci primul pas reusesti doar sa dovedesti ca esti un om alaturi de care nimeni nu vrea sa traiasca.
Slabă sau nu..incă îl mai iubeşti.
Este o harababură totală în mintea ta.Îl mai vrei sau nu? Dacă da.răspunde-i.Dacă nu. unfriend eventual block.
Şi aici e dilema.Mai vrei prinţu ori ba?
Dar dacă tot ai spus că au fost aşa multe faze ''naşpa'' renunţă la el.şi la ce a fost în trecut.Mergi înainte.Cu alţii.
Il mai vreau...dar trebuia sa i mai reprosez inca o chestie..deci trebuia el sa mai intre o data pe mine sa i spun chestia aia. apoi inca o data daca mai vroia sa ne impacam...in fine cred ca aberez.dar ma gandeam ca daca tot m-am tinut tare, trebuia sa fac pe suparata in continuare, dupa aia mai zice ca sunt nehotarata sau ca il caut doar cand am nevoie, ca n am fost alaturi de el la greu, ca nah e greu printre straini si poate simtea si el nevoia sa vorbeasca
Sincer, nu inteleg nimic din ce ai scris aici.Toti cei care o sa citeasca nu cred ca o sa intelegeaga ceva. Eu, unul nu am inteles nimic. Reformuleaza totul, pentru ca tu nu ai explicat. Doar tu intelegi ce ai scris aici. "..am intrat pe fostul meu prieten...". What? Din cate observ nu sti sa te exprimi. Cred ca te-ai grabit. TE-ai grabit sa scrii si uite ce a iesit. Sunt sigur ca nici nu ai citit ce ai scris, dupa ce ai terminat de scris.