anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Aseară iubitul meu a avut erecție și înainte de actul sexual i s-a "blegit" nu știu cum să mă exprim. S a mai întâmplat o singură dată in decembrie. In rest nicio problema. Să mă sperii sau?

7 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Cine stie...l-o fi blestemat vreuna "sa-i moara la intrare".
Pe de alta parte, e un instrument sensibil si daca umbli un pic la acordul fin, il poti deregla. Daca posesorului nu-i place vreun miros ce apare de nicaieri, vreo imagine, vreun gand care-i strabate mintea din senin sau ceva ce a spus partenera (cum ar fi sa i-l numeasca "Princess Sofia"), se poate intampla pocinogul.winking

| Emilian65 a răspuns:

Nu te speria. Poate în momentul respectiv nu avea chef sa facă sex cu tine. Așteaptă câteva ore și încearcă sa faci sex cu el.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Se mai intampla.
Daca are erectie inseamna ca nu e de natura fizica. E ceva psihologic.

| luxlux2488 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

De unde sti tu, l ai avut si pe iubitul ei happy

| Miruna333 a răspuns:

Nu era pregatit, trebuie sa te joci cu el pana la actul sexual

| Kufu95 a răspuns:

Nu mai bine mergeți voi la un doctor și vedeți care e problema?

| eliancodrut a răspuns:

Depinde si de dispozitia lui, de oboseala, de cat timp sta cu erectie. Durata de erectie depinde si de oboseala fizica psihica si sexuala.

| Ionut2025Tz a răspuns:

Am ras cu lacrimi. Draga mea o intrebare intima. I-ai mangaiat organul dupa in timp ce il sarutai de sus in jos spre zona intima? Sunt sigur ca nu. Nu mai vorbesc de oral si altele.
V-ati obisnuit sa nu faceti nimic si sa asteptati ca erectia sa vina de la sine. In pat trebuie sa si oferi nu doar sa primesti.