De acord cu @coookiedog, îi faci faze de copil prost de 5 ani care plânge după atenție. mă mir că-și mai bate capu cu tine
Numai sa jignesti stii!
Fix. Toată lumea ți-a zis cât de penibilă e problema ta, da clar la mine e problema că știu numa să jignesc. dacă numa prostii întrebi eu ce vrei să-ți fac? Numai fi proastă și nu te mai jignesc.
Pun ce intrebari vreau eu, poti sa le ignori, nu te a rugat nimeni sa vii sa mi raspunzi la ele.
Cat hate ai in tine, frustratule sau frustrato! :*
Pentru oameni proști mereu o să am hate
Poti incepe sa te hate-uiesti :*
O merge replica asta la tine la școala generală, dar am trecut deja de nivelu să mă deranjeze încercările astea de înțepături îmi știu foarte bine nivelu și nu mă ating vorbele unei pipițe de 15 ani care abia a învățat să se șteargă singură la fund așa că ține-ți energia aia să mai găsești motive din care să creezi drame inutile. Hai nu-mi mai irosi timpul că nu stau să mi-l pierd cu nulitătți.
Te comporti ca un copil de 5 ani, omule.
Eu, personal, dac-as fi avut o ipotetica iubita m-ar fi durut fix in c*r ca ea se supara ca i-am spus cuiva "vezi ca ai lag", hai sa fim realisti totusi...
Pe mine m-a deranjat ca nu mi-a recunoscut cand i-am spus, a zis ca cica avea chatul dezactivat...
A doua intrebare din care reiese ca esti instabila psihic.
Viziteaza un psiholog, ca tot la 10 ani ai ramas.
Tu nu stii cum sa te desparti ca sa ai liber la fostul ala de care ziceai ieri
Ala de care ziceam ieri nu e fostul, si nu m-as baga in relatia lui sau sa ma bag cu el in seama
HappynewCenusa întreabă: