De ce nu ai spus direct ca esti prietena lui?
Poti sa-i spui lui ca tu erai aceea "colega" care l-a sunat ieri si sa intrebi cine a vorbit la telefonul lui, daca va spune ca o ruda atunci trebuie sa crezi pe cuvant pana la proba contrarie, altceva n-ai ce face.
Buna.Nu ai facut bine ca i-ai zis ca esti o colega de munca.Trebuia sa ii zici ca esti prietena lui si dupa aceea vedeai ce zice si ea.Altfel poti sa crezi ce nu e adevarat.Sau bine i-ai zis ca esti o colega de munca si ii zici sa te sune cand ajunge el acasa si vorbeai cu el sa vezi ce zice.
Mie mi se pare ca el joaca pe doua fronturi, in primul rand ta lumea sa telefonul este ceva privat, nu trebuie sa se bage toata lumea sa vorbeasca. daca a mai raspuns si o fata este clar, eu nu as baga mana in foc ca este o ruda, daca era o ruda ar fi respectat intimitatea si s-ar fi prezentat dar nu a facut asta. Stai cu ochii in toate directiile si incearca sa-l prinzi pe prietenul tau cu mata-n sac, mie nu mi se pare ca joaca corect.
Heii! Spune-i pur si simplu!
-Buna! Ce faci? etc..Auzi..Aseara te-am sunat si mi-a raspuns o fata, mi-a spus ca erai la magazin.Imi poti spune si mie cine era? Dar, sa nu ma minti, te rog!
Si asa rezolvi. Sper ca ti-am fost de ajutor. Cat despre ce cred si eu l-am sunat o data pe iubitul meu si a raspuns verisoara lui, deci nu te teme prea tare. Sper ca te-am ajutat.
I`am zis sa imi zica si a zis ca cine e si a zis lasa ca iti zic diseara dar nu stiu ce sa cred ca acum incearc sa inventeze ceva sau ce naiba?