Inseamna ca tu si sora tu sunteti apropiate si ea a simtit framantarile tale. Sincer, nu cred ca ar trebui sa mai stai cu acel barbat care se poarta atat de urat cu tine si te umileste.
E marfa ca sora ta stie ce te framanta. Dar daca prietenul tau iti zice sa slabesti si u ai 48 kg...atunci.
Pai depinde si cat esti de inalta si cati ani ai, si asta conteaza, eu am 1. 68 si am 46 de kg si am si aproape 19 ani, si as vrea sa ma mai ingras si nu reusesc, cu toate ca mananc ca o vaca iau vitamini etc, si ala care iti zice chestia sa slabesti care il numesti prieten, daca e prieten bun e ok, daca e unu oare care nu te lasa umilita asa, dar daca e prieten bun se gandeste iti da sfaturi iti spune, si daca e sa stai cu un baiat care iti zice ca esti grasa dai un cap in gura ca ala e un nesimtit ar trebui sa t aprecieze asa cum esti, daca iti zice ca esti grasa atunci dc mai sta cu tine?
Pai probabil este o telepatie intre voi te simte sora ta, iti citeste gandurile, asa sunt si eu cu sora mea, uneori ne gandim la acelasi lucru in acelasi timp sau punem aceasiintrebare in acelasi timp, sau candtam aceai melodie cu toate ca eu sunt in baie si ea in fata blocului sau la bucatarie, deci daca si tu si ea cretedti ca este mai bine sa slabesti pentru tine da slabeste, dar daca prietenul tau ia asta ca pe un motiv sa slabesti ca se raceste relatia este un moft si te place doar fizic. Vorbeste cu sora ta daca sunteti bune prietene nu numai surori si vezi ce este mai bine sa faci daca e bine sa continui cu acest baiat ce parere are ea despre el, sa cauatti impreuna diete pe net, bafta.
Ce inaltime ai 1. 50 de vrei sa slabesti? 48 nu sunt multe kg.:p
Daca ne-am lua toti dupa vise am ajunge rau tare
Nu mai fi atat de superstitioasa, poate este o simpla coincidenta. Daca tu crezi ca iti sta bine si arati bine cu greutatea asta, este foarte ok, sau cere'i un sfat unei prietene sau mamei tale, roga-le sa fie sincere...si in plus nu este atat de greu sa slabesti, daca crezi ca este nevoie...
48 :O. fato esti nebuna esti perfecta. vrei sa ajungi anorexica.deja esti destul de slaba.cine nu te place asa cum esti nu te iubeste cu adevarat.cine te vrea, te vrea asa cum esti! nu fi prosta!
Inseamna ca nu trebuie sa te preocupe asta, ci terminarea celor 10 clase obligatorii. Stii ca sunt gratuite, nu?
Poate fi pur si simplu o coincidenta sau tu insemni foarte mult pentru sora ta, incat ar putea visa momente din viata ta.ai grija cu slabitul, si gandeste-te ca ratiunea e mai importanta decat sentimentele