| AlexiaTiran2992 a întrebat:

Bună! Asta e mai mult o întrebare pentru băieți așa că vă rog să luați în serios întrebarea asta. Știu că e ciudat să pun niște străini să-și spună părerea dar mă simt nesigură și consider că mă veți putea ajuta dacă vă văd părerea aici. In câteva luni fac 19 ani și eu încă nu mi-am inceput viața sexuală... Îmi tot amân iubitul de ceva timp (cam 5 luni) fiindcă mă simt nesigură pe corpul meu. Am niște insecurități destul de mari. Am un sân vizibil mai mare decât celălalt (nu exagerat dar se observă și mi s-a astras atenția în legătură cu asta, lucru care m-a făcut să fiu așa nesigură) și labiile mari (și asta mi se pare stânjenitor). Vă rog să fiți sinceri. Credeți că e o problemă chiar atât de mare?
Te rog să nu răspunzi dacă ai de gând să spui ceva la mișto.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei. Vezi tu lucrurile acestea sunt firești (nu știu dacă să spun din păcate sau din fericire) pentru că milioane de fete au trecut și trec prin lucurile astea la vârsta ta

Orice femei are un sân mai mic și unul mai mare cum orice bărbat are un testicul mai mic și unul mai mare

Faptul că ai labiile mari nu mi se pare stânjenitor absolut deloc, e în regulă

Comunică deschis cu el și soune-i ce te neliniștește, iar dacă el se comportă drăguț cu tine cum ar fi firesc, asta înseamnă că e un iubit care merită

De asemenea dacă nu te simți încă pregătită e în regulă, o să te simți la un moment dat mai ales dacă el va știi cum să se comporte cu tine, să te simți în siguranță alături de el

Take care of you

13 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Eu zic ca iti faci probleme fara motiv.
Si daca ai un san mai mare, ce? Pe ala o sa-l sug mai mult, ca sa-l aduc la nivelul celuilalt. Si ce daca ai labiile mari? Le-as da la o parte cu limba.winking
Pe bune, chiar nu conteaza aspectele astea pentru care te consumi tu. happy

| ania a răspuns:

Ai fi mult mai fericita dacă ai respecta planul Creatorului și ai alege sa nu faci sex fără căsătorie. Dacă accepți te va respecta și iubim ai puțin, dacă te despărți alți băieți îți vor reproșa sau vor suferi din cauza fostelor tale experiente sexuale și tu tu vei suferi din cauza gândurilor la fostele lor. Virginitatea e darul primit de la Creator pentru a fi dăruit numai partenerului de căsătorie. Sexul e nu doar o conexiune fizica ci si una spirituala.

| Liviu a răspuns:

Toti avem propriile stari de temere in legatura cu corpu nostru, propriile complexe. Capu sus, nici el nici tu nici eu, nici nimeni nu e perfect. Important e sa te iubeasca. Daca simti nevoia sa faci dragoste cu el FA, daca nu, NU. Capu sus.

| Violleta2022 a răspuns:

Sexul nu are limita s afie facut, deci faptul ca ai 18ani si nu ai avut sex niciodata, nu are nici o importanta, pentru nimeni.
Ce-i important este ca tu sa te simti confortabil si sa te daruiesti cand simti ca iubitul tau este pe aceeasi lungime d eunda cu tine, ca te iuesbte si el si nu conteaza ca ai un san mai mic ca si unii baieti aun un testicul mai mare sua mai ic, ca s anul mai spun ca multi au un cuculet in chiloti de care sunt extremd e compelxati.
Daca exista dragoste adevarata si mental esti pregatita, atunci este bine sa-ti incepi viata sexuala, dar fara inhibitii de masuri.

| mihai69 a răspuns:

Am avut ocazia să cunosc intim o fată care avea doar un singur sân. Nu mi s-a părut nimic deranjant sau neplăcut.
Cât despre labii... pentru mine, cu cât mai mari, cu atât mai bine.
Așadar, d.p. meu d.v. nu ai absolut nimic de care să te rușinezi, dimpotrivă.

| relian a răspuns:

Iubitul tau nu o sa spuna nimic, sincer nici nu o sa observe chestiile astea, cel putin o vreme, stiu si eu poate 1-2 ani, apoi cand so mai linisti, atunci sa te atii laughing o sa vada, dar depinde si de om, fiecare cu cei place, cum ii place etc.

Pt mine sinii nu ar fi problema, dar labiile da laughing adica nu prea as fi incintat de ce spui ca ai avea.
Dar cum am spus altora le place. Asa cum la unia plac femeile slabe, altii plac femei mai pline, unia chiar grasute, fiecare are alt gust laughing

Daca sinii is neegali dar f putin, stai linistita ca nu-i problema.Referitoar la labii, alea cred, nu-s sigur, dar se pot modela, dar banui, costa ceva malai, dar ca idee pe viitor le poti micsoara, asta daca iubitu cel vei avea permanent, ar fi deranjat de chestia asta, sau daca nu stai tu linistita sau impacata.

| VoidEternal a răspuns:

Nimic din ce ai povestit nu constituie o problema pentru niciun băiat întreg la cap.

| Crackman a răspuns:

Sincer nu
Corpul este clar diferit la noi exista un ou mai ridicat decat celalalt de exemplu
Un picior este mai puternic decat celalalt si tot asa

| anonim3248 a răspuns:

Nici măcar nu o să observe iubitul tău ce ai spus că ai.

| anonim3248 a răspuns:

Ce ai tu e fix 0 pe lângă cum arată altele dezbrăcate.

| Robert2526 a răspuns:

Toate fetele au un san mai mare si unul mai mic, pur si simplu asa e normal happy In cazul fetelor cu sani mai mari se vede mai bine acest lucru dar repet, asa e normsl

Labiile mari...in comparatie cu ce?

chiar nu si de ce sa iti faci griji, eu zic sa te bucuri de sex

| Giulia911 a răspuns:

Astea nu.s probleme

| FindMyName a răspuns:

Nu e o problema, nu trebuie sa fim perfecti, dacă te iubește va rămâne cu tine oricum ai arăta. Și eu spun că l-ai amânat destul, dacă ești pregătită emoțional eu zic sa faci. Ii poți spune dinainte că te simți nesigura pe corp.
Dar eu spun ca nu va fi asta o problema, asa ca mai bine faceți huța huța laughing