Depinde de fata. Eu nu dau importanta la mesajele de genul.
Incearca ca nu ai nimic de pierdut.
Sunt băiat, dar o să-ți răspund totuși.
1. În legătură cu like-ul la toate pozele, ți-as sugera să n-o faci. Dacă chiar vrei, dă-i și tu maxim două, dacă o să dai like la toate o să pară penibil.
2. În legătură cu textul ăla, nu știu, s-ar putea să meargă sau nu. Depinde de fată. Dacă e puțin mai inteligentă o să-și dea seama că ceea ce i-ai spus, nu e altceva decât chestia la ce te-ai gândit tu 2 seri încontinuu, iar dacă va merge, o s-o refolosești la următoarea "cucerire".
3. Dacă vrei să meargă, trebuie s-o cunoști în realitate, măcar să știe că exiști. Dacă nu, îți sugerez să începi normal, cu un "bună".
Ma regasesc in ce ai scris tu in proportie de 99%, ce amintiri frumoase, parca ar fi fost pusa de mine intrebarea acelasi lucru am facut si eu, dar era din clasa mea fata la vremea respectiva
In general la ce ai spus mai sus o fata ar stii deja ca o placi dupa ce i-ai dat like-uri la toate pozele si zic (din punctul meu de vedere) ca atunci cand o vezi pe hol te uiti dupa ea (doar presupun).
Iar ca sa-ti raspund la intrebare incearca ceva mai simplu poate doar un "buna. ce faci?', cred ca ar merge mult mai bine