Sunt multi oameni care din blocaje emotionale foarte puternice(mai ales sa nu fie constienti) nu pot reactiona asa cum, si ei si-ar fi dorit, au reactii neasteptate, neplacute( pentru ca nu stiu sa gestioneze emotia momentului, ii napadeste jena si ca sa ascunda acest aspect fac glume nefondate) una dintre pers poate fi chiar prietenul tau.
O varianta: te-ai gandit ca, poate nu si-a permis sa-ti cumpere vreun cadou?
Unii oamenii nu au aceasta deprindere pentru ca, in familie nu se o obisnuieste sau nu isi permit etc.
Ca sa nu ramai cu un gust amar poti sa ii spui cum te-ai simtit in urma evenimentului si ca il intelegi ca nu si-a permis cadoul pentru tine. Nu este nici o rusine sa fii in aceasta ipostaza, se poate intampla oricui din diverse motive.
Toate cele bune.
El e dobitoc, tu eşti ok.Şi dacă tot îi place să glumească, de ce nu glumeşti şi tu cu el? Dacă eram eu în locul tău, îl făceam să intre sub masă de ruşine şi nu se mai întorcea niciodată. Ideea e că s-a obişnuit să aibă totul de-a gata.S-a obişnuit să îi tot duci cadouri.Dar face pe prostul, să-i meargă bine.Lasă-l,se vede destul de clar că nu te merită.
Halal iubit. Daca iubit il crezi tu.Nu pare deloc.Da dovada de lipsa de respect.Un micut cadou din partea lui v-ar fi intarit relatia.Dar asa da prilej la speculatii din partea ta.
E el prea nesimntit! cum naiba sa nu ii cumperi prietenei tale cadou de craciun! un sfat prietenesc e sa il lasi
Sunt de acord cu tine ca nu are bun simt. Acest mic incident arata totusi ca el este iubitul tau, dar tu nu esti iubita lui.
Sincer e nesimtire. oricum as sta cu banii ceva tot as oferii macar de craciun si ziua ei daca as avea iubita
Nu e vorba de bani, stiu ca are, lucreaza. Cred ca nu s a gandit la mine si atat.
HappynewCenusa întreabă: