| Alee_8611 a întrebat:

Asta vara am fost intr-un oras apropiat, la bunici... Singura persoana de acolo pe care o cunosteam era o verisoara pe care nu o mai vazusem de mult timp, asa ca primul lucru pe care l`am facut a fost sa o contactez. In prima zi in care am vazut'o m`a dus la prietenii ei. Cea mai buna prietena a ei era impreuna cu un baiat pe care mi-am dat seama mai tarziu ca il plac. Am stat 5 zile in care am dus o viata mult mai rebela decat cea de acasa, pentru ca bunica mea ma lasa sa merg oriunde si sa stau oricat vreau. Verisoara mea e fumatoare si nu am putut rezista tentatiei [am 14 ani, ea 17]. Ea voia mai mult sa stea in casa in timp ce eu as fi stat afara toata ziua. Cand o convingeam sa iesim, ma ducea la prietenele ei si fumam. Baiatul pe care il plac, nu fumeaza si ma inteleg super cu el. i-am luat ID si am vorbit pe mess. mi-a spus ca ma mai asteapta pe acolo, si ca o sa vina si el in orasul meu pentru cateva zile. Dar mi-a spus ca nu se prea intelege cu varamea. Ce sa fac sa ii impac pe aman2?

5 răspunsuri:
| lia a răspuns:

Nu poti obliga o persoana sa placa pe cineva, doar pentru ca tie iti place. In schimb, eu iti recomand sa mergi la verisoara ta si sa o intrebi de ce nu-l place. Ea il cunoste de mai mult timp decat tine. Poate vei afla niste lucruri care te vor ajuta sa-l cunosti si in alte ipostaze.

| ՀԷՑ a răspuns:

Afla motivul pentru care ei nu se inteleg si gaseste o solutiehee hee

| Alleksandra a răspuns:

Schimba name ca te pis happy!

| Alleksandra a răspuns:

****e-n gura happy. Copii de la altii a? (A)

| Alee_8611 explică:

Era sa uit nu mai e impreuna cu prietena lu varameatongue