Heyla!
Stiu prin ce treci,draga mea! :-( E groaznic sa te simti asa, sa simti ca esti a nimanui, sa te simti umilita si tratata ca a 5-a roata la caruta.Si iti spun asta din proprie experienta.
Singurul baiat pe care l-am iubit pana acum avea un comportament asemanator cu cel al baiatului despre care ne vorbesti. M-a lasat balta si am suferit o groaza. Asa cum ti s-a sugerat si tie,m-am aruncat in bratele primului venit si am facut cea mai mare greseala pe care o puteam face. Asta nu e solutia,in niciun caz.
Singura optiune care iti ramane este sa mentii o cat mai mare distanta fata de el. Trebuie sa intelegi ca nu te merita. Din comportamentul lui,eu inteleg ca nu a tinut la tine in aceeasi maniera in care ai tinut si tu la el. Doar timpul o sa te vindece,insa trebuie sa fii optimista,rabdatoare si increzatoare. O sa treaca, nu-ti face griji...
Take care, honney!
♥-Marmelade-♥
LOL,deci ai oportunitatea si privilegiul sa te afli in alta tara si tu te gandesti la un putoi? Wow esti chiar tare fetito.
Am trait si eu aceiasi experienta ca si tine,exact aceiasi poveste,am plecat din tara,m-am intorc, ne-am iubit, apoi nu mai raspundea la tel. etc dar a durat fix 2 zile pana sa realizez ca e mai bine fara si ca am un privilegiu ca sunt in alta tara unde pot face mult mai multe lucruri interesante.Eu din ziua aia am sters nr de tel,mess,skype,tot ce tine de persoana respectiva si am inceput o noua viata ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, mi-a trecut foarte repede neavand nici un fel de contact vizual sau verbal.
Uita-te `prima data ce viata frumoasa ai, apoi gandeste-te la un maimutoi ca ala.
Salut, ai scris un roman. singura sansa sa il uiti este sa te gandesti la altul. va fi foarte greu. dar nimic nu e vesnic.
@Ada. Stiu. Chiar scriu in pdf despre perioada asta . Mersi pentru sfat, am incercat cu 2 baieti care ma iubeau dar singurul lucru pe care l-am facut a fost sa le frang inima .
@Marmelade. Cum sa stau departe de el daca de fiecare data cand ne intalnim parca ma vrajeste si mereu ma las prada sarutarilor lui . Este foarte greu. As vrea sa nu il mai iubesc si sa nu mai fiu asa patetica.
@Teenage Dream, stiu...e dificil din cale afara sa stai departe de el.
Iti repet:ai incredere in puterea timpului. Ai incrdere in tine si in foretele tale.Nu te lasa prada tristetii si deznadejdii.
Din comportamentul lui si din modul in care tu ne expui totul,e clar ca el nu te merita. Poate ca acum pare imposibil sa treci peste asta,dar timpul o sa iti demonstreze contrariul.
Discuta despre ce ti se intampla cu o prietena si mai elibereaza-te de greutatea tristetii pe care o porti pe umeri. Descarca-te atunci cand iti e greu si gandeste pozitiv, scumpo!
Totul o sa fie bine, o sa iti gasesti un baiat care o sa te pretuiasca la adevarata ta valoare.
Take care!
♥-Marmelade-♥