| Lore2005 a întrebat:

Buna!
Astazi am facut dragoste cu iubitul meu si am folosit prezervativ. Au fost 3 reprize, fiecare cu prezervativul său.
Ideea e ca maine am ovulatia si sunt putin cam nedumerita, imi e frica sa nu fi ramas insarcinata. Prezervativele nu erau sparte si i-am cerut sa iasa inainte de a si da drumul, pentru a nu se intampla ceva…
Trebuie sa folosesc neaparat o pastila de a doua zi sau nu trebuie sa imi fac probleme?…
Va rog, sa imi spuna cineva care e sigur pe cunostintele sare, imi este frica sa nu fi ramas insarcinata.

Răspuns Câştigător
| Goete a răspuns:

De ce oare pana si fetele calculati "reprizele" dupa ejacularea baietilor?
Pentru tine cate "reprize" au fost?

Si ca sa iti raspund la intrebare, pentru ce ati folosit cele trei prezervative?
Adica spui am mers cu masina, s-ar putea sa fi ploat in masina? Nu avea geamuri sparte nici probleme cu infiltratii, am verificat-o la spalatorie

7 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca actele sexuale au fost protejate, nu sunt sanse sa fi ramas gravida. Pentru sanatatea ta si a corpului tau consulta un medic si vezi daca este bine sau nu sa iei psstila de a doua zi.

| gogugogugogu a răspuns:

Nu esti. Cred ca a fost mai mult chin decat sex, gesturile acestea isterice "ucid" orice fel de placere a sexului...

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta ai dragă

| Lore2005 explică (pentru CristiDinBucuresti):

16 ani

| orailibrail a răspuns:

Cum sa ramai însărcinată când ai folosit prezervativ?
Cum sa ramai însărcinată dacă ai ovulația abia mâine?

Apropo de unde știi ca vine mâine ovulația?

Stai liniștită nu ești.

| Sofer a răspuns:

Cu prezervativ ai fost 100% protejata și nici nu ai rămas însărcinată.

| Lore2005 explică (pentru orailibrail):

Am o aplicatie care imi spune cand imi vine menstruatia si cand sunt la ovulatie