| andreeaaa1 a întrebat:

Astazi am vorbit pe mess cu unchiul fostului meu prieten la care inca mai tin dar el e cu o alta fata.Si unchiul lui a intrebat"vrei sa facem dragoste"eu stiind ca este si Ionut[fostul prieten] langa el am zis de ce nu faci cu bianca[actuala lui prietena]fiindca am auzit ca iea ar fi facut'o cu Rares[un baiat]. Am zis asta doar pentru ca atunci cand eram cu el se auzeau tot felul de vorbe si eu credeam ca bianca are vreo treaba cu el sau ca se baga in relatia noastra. Dupa ce am facut greseala de a ma desparte de el odata din cauza vorbelor pe care le credeam mi-am dat seama ca am gresit in fine ne'am impacat iarasi.Sa revenim la subiect:mi-am dat seama ca am gresit si ca am invinovatit-o pe ea degeaba si acum am vrut sa ii deschid ochii lui ionut si sa ia masuri cu tot ce se aude. El s-a suparat foarte tare crede ca am zis'o cu rautate dar eu am incercat sa ii protejez fiindk eu cu bianca suntem prietene de la gradinitsa si nu vreau sa sufere si ea cum am suferit si eu. el nu vrea sa ma creada si imi zice sa nu ma mai bag cu el in seama de acum.
Ce as putea sa fac sa ii treaca supararea am incercat sa ii explic dar in zadar? fundita

4 răspunsuri:
| Pissy a răspuns:

Te`ai bagat ca musca`n ****! Ca sa zic asa. Nu te supara pe mine happy. Ce te bagi sa vorbesti cu unchisu`? raised eyebrows. Numai vorbi cu el daca vrei sa te impaci cu Ionutwinking

| caban a răspuns:

Nustiu daca am inteles bine povestea, da parea mea este ca fost prietenul tau te are pe tine la misto daca unchiul lui te'a intrebat "vrei sa facem dragoste", cam nu a dat dovada ca sunt seriosi nici unchiul lui nici el.Bianca poti sa-i zici si singura care a fost faza si sa-ti ceri scuze, succes.

| andreeaaa1 explică:

@pissy unkisu se baga cu mine in seama asa face mereu vorbeste de pe id-ul lui.

| Pissy a răspuns:

Si cand stii ca e unchisu nu`i mai raspunzi.scuza`ma ca am fost asa dura mai devreme dar m`a luat capu` cand am vazut ce ti-a zis unchisu`.