| 01Mabel a întrebat:

Bună. Astăzi am vrut sa fac pentru prima oara sex cu iubitul meu. Totul ok, excitati amândoi, însă la intrare o avea "groasa" și gen eu fiind virgina, nu prea a intrat, și gen mi-a făcut și degetica dar tot degeaba, și am zis sa o lăsăm pe alta data, ce ar trebui sa fac ca să fie ok data viitoare va rog urgent, rog seriozitate

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

De unde naiba ati inventat cuvintul gen, suna urît de tot, si gen nu a intrat si gen m-a durut, daca nu spuneai si gen crezi ca nu itelegeam? Trebuie el sa iti faca preludiu lung sa ajungi tu la orgasm sa te uzi ca altfel degeaba incearca sa te penetreze te doare, fiind virgina ai vaginul strîmt si ca sa intre penisul lui trebuie muncă multa preludiu luuunnng, ce varsta ai?

| ania a răspuns:

Ai fi mukt mai fericita daca ai alege sa resoecti pkanul Creatorului și ai alege sa faci sex numai după căsătorie.

| Violleta2022 a răspuns:

Baiatul a uitat sa-ti faca PRELUDIU, ca sa fii lubrefiata la maxim si sa te poti dilata.

| mihai69 a răspuns:

Mult lubrifiant, excitare multă, ambianță relaxantă.
Eventual ceva "antrenament" anterior, de una singură, să te obișnuiești cu ceva cât de gros poți cuprinde.

| Hyperion7 a răspuns:

Folosiți lubrifiant

| TimberWolf a răspuns:

Da cu vaselina.

| Cosmin3412 a răspuns:

Încearcă sa o bagi culcata ca e mai mica. Si o lasi sa se trezească in tine?