| Agapimu a întrebat:

astazi m-am certat cu un prieten foarte bun. Spuneti-mi va rog cele mai jignitoare vorbe! Dau funda. Multumesc

16 răspunsuri:
| EmaLovesMuffins a răspuns:

Esti o musca! Du`te si puneti`o cu delfinii!
Du`te si impusca`te daca n`ai ce face...

Răspuns utilizator avertizat
| AdY a răspuns:

Cele mai jignitoare: cicatumas pe nasu tau de bosorog cilen imputit de maimutoi cu curu rosu... cam urit dar jignitor

| diana_7450 a răspuns:

Daca tu chiar il consideri prietenul cel mai bun eu zic sa te mai gandesti un pic mai bine daca chiar vrei sa il jignesti. Vorbele nu ti le mai poti lua inapoi si sa nu regreti dupa aceea.

| Gizăz a răspuns:

Întrebarea ta nu are nici esență, nici formă(adică logică). Eu de acolo înțeleg că ai vrea ca Mama Omida să-ți ghicească ce i-ai zis tu amicului tău, dacă altcineva înțelege mai bine atunci îmi cer scuze.
Dacă dorești să afli cum să îl jignești mai tare atunci doar tu ai răspunsul. Injuriile puerile cu mama, tata, soră-ta sunt niște forme fără fond care, dacă are un gram de creier, nu o să-l afecteze.
Un mod eficient de a distruge pe cineva emotional, cel puțin pe o perioadă limitată, este de a-l urmări, a-i descoperi defectele, fobiile etc și a i le arunca în față deodată. Cred că poți face asta dacă-l cunoști destul de bine deși e o întreagă artă aici.

| Rayyy a răspuns:

Cum pot sa il numesti un prieten foarte bun, apoi sa iti doresti sa ii adresezi vorbe jignitoare? Te contrazici pe tine insati, sa stii!
Cel mai bun lucru pe care poti sa il faci este sa incerci sa rezolvi situatia, pentru ca efectiv nu merita happy
Si uita de razbunare, razbunarea are efecte negative si asupra ta, si a prietenului tauwinking

| skumpik_7364 a răspuns:

Ce rost are sa va jigniti?
astfel iti va intoarce si el favorul tongue
si asa in continu straight face
mai bine ignora-l si gata

| MikyMi a răspuns:

Prieten foarte bun spui? Nu te gandesti la clipele cand ti-a fost alaturi si te-a ajutat?! Acum vrei sa-i multumesti cu niste vorbe cat mai jignitoare? Ce zici de: "Iarta-ma te rog si hai sa ne impacam! "?

| Nebuneală a răspuns:

Prieten foarte bun? si vrei sa il jignesti pentru o simpla cearta care va trece?
Mai bine gandeste. te inca o data la ce vrei sa faci!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai certat cu un prieten foarte bun si vrei sa-i spui cele mai jignitoare vorbe? Ce prieteni buni sunteti voi? Sau erati? Macar din respect pentru ce ati fost nu ar trebui sa va vorbiti urat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignoranta doare.

April
| April a răspuns:

Azi te-ai certat si tot azi vrei sa-i spui si cele mai jignitoare vorbe! Ce-ar fi sa astepti pana maine? Fiindca "nu aduce anul ce aduce ceasul"si s-ar putea ca ziua de poimaine sa va gasesca impacati! Un prieten forte bun nu se gaseste pe toate drumurile si nici in toate ceasurile; uneori iti trebuie o viata sa-l afli! Ganduri mai bune iti doresc!

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Vorbele dor si nu se uita. Incearca intr-adevar metoda detasarii pentru un timp, a ignorantei. Daca a gresit el cu ceva isi va da seama singur. Lasa timpul sa rezolve.

| SpongerBob a răspuns:

Hm...si eu am facut acelasi lucru dar nu cred ca e nevoie de cuvinte urate,pentru ca la fel ca si tine este si el om, si nu are nevoie de jigniri din partea CMBP-ului, eu m-am certat de 6 ori cu el si m-am impacat doar de 5 ori, astept sa ma impac din nou cu el. Sper ca te-a ajutat.

| onlyme2851 a răspuns:

Nu am vorbe jignitoare ca raspuns, cel mult iti recomand ignoranta, cum mai spunea cineva aicistraight face.Nu e o solutie sa il jignesti sau sa va jigniti...winking.

| DeeaDeea11 a răspuns:

Eu cand m-am certat cu cei mai bun prieteni nu le-am spus nimic.Asta a aratat ca eu nu vreau sa ma despart de ei. Daca tu ai fost de vina te duci si ii spui:Scuza-ma pentru ce am facut! Nu m-0am gandit la ce se va puitea intampla(adica la cearta). Prieteni?
Daca el a gresit te duci si ii spui:Stiu ca ai gresit dar nu trebuia sa reactionez asa.Imi pare rau! Prieteni?
Daca nu va accepta, inseamna ca e un prost...Nu-si da sema ca cel mai bun prieten a veit si si-a cerut scuze sau la iertat oentru ce a facut...