Incearca sa-l ignori si sa-ti cauti altceva de facut, nu ii baga pe ei in seama si vei vedea ca se vor plictisi singuri si te vor baga si pe tine in seama. Fundita?
,, M-am saturat! AJUTOR! As vrea sa le spun parintilor sa nu mai fie el bagat in toate! ''
Pai si cine te opreste?
Si eu am o verisoara care-mi face la fel dar parinti mei ma asculta...si o da afara repede.Tu ai putea sa-l ignori si se va simti si el jalnic asta e parerea mea.
Cred ca ar trebui sa iti ceri scuze ca ai rupt cartile si sa propui jocuri care stii sa le joci astfel incat sa le placa si lor si nu le vorbi urat.e normal ca varul tau sa fie bagat mai mult in seama, deoarece parintii tai nu l-au mai vazut de mult. sper ca ti-am fost de folos. funda?
Pai daca nu-ti place ca varul tau sa vina cu voi peste tot, ar fi bine sa vorbesti cu tatal tau si sa-i zici ca tie nu-ti place sa vina varul tau peste tot!
Daca mai vrei sa vorbim, trimite-mi un mesaj.
Funda?
Oooo-oooo! Tu azi te-ai comportat ca un micut copilas rasfatat!
Cum crezi ca s-a simtit varul tau? Sau tatal tau? Ceva gen: ahhh, uite-o si pe asta pe capu nostru!
Puteai sa vorbesti frumos cu ei si sa spui pe un ton scazut: pot sa ma joc si eu cu voi?
Nu sa ii ameninti ca daca nu te invata le rupi cartile! Sa fimi sinceri, e cam aiurea! Si de ce sa nu ii lasi sa se joace in pat? Sau ce, patul e un teren interzis sau cum?
Ia nu mai fii tu asa de gelos/geloasa [nu stiu daca esti fata sau baiat], si inceteaza cu prostiile! Varul tau nu sta decat o zi la tine, crezi ca iti va fura tatal sau cum? Tatal e numai al tau, nu ti-l fura nimeni pana la urma!
Stiu cum este. Intr-o vreme trecusem si eu prin asta dar totusi cand varul tau nu este la voi vorbeste cu tatal tau si spune-i ca atunci cand mergeti undeva sa mergeti doar voi, familia, fara verisori si alte persoane, si spune-i ca atunci cand vine la voi si ei se joaca, carti, tu te simti exclusa si ca ar trebui sa te invete si pe tine acele jocuri . Sper ca te va ajuta ce ti-am scris :*. Bafta!
Fi atenta il pui sa se joace cu tine dea pitita, exact ca in copilaria ta si el se ascunde, daca este mai mare de 10 ani nu il bagi in seama si te duci din prezenta lui sau daca nu te inchizi in camera, eu asa faq cand vine varamio la mine
Comportament specific celor de 4 ani. Esti obsedata dupa atentie si vrei ca toata lumea sa faca dupa tine.
@Catalin da, dar faza e ca intra la mine in camera si intra pe net, dar imi cere voie si usa nu pot sa o inchid ca nu ma gasesc cheile
O sa incerc sa-mi ignor tatal, ca savada cat de bine m-am simstit eu cand l-a bagat in seama doar pe varul meu, deparca ar fi fost el copilul lui :-o
@DrivemeToyou "Cum crezi ca s-a simtit varul tau? Sau tatal tau? Ceva gen: ahhh, uite-o si pe asta pe capu nostru!" asta nu e oricine, e fiica lui si in plus ar fi putut sa o intrebe daca vrea sa joace... care ar fi fost problema.
in fine iar pentru tine... ziceai ca in pat se doarme, dar tu vroiai sa te uiti la tv, lasand asta la o parte, tu ai fi putut sa gasesti altceva mai bun de facut... nu poti forta omul sa te invite, sau mai degraba ai fi putut sa il rogi pe tatal tau sa te lase sa joci carti cu varul tau si ati fi jucat amandoi, si ar fi fost ok asa.
@DrivemeToyou ma dezgusti. Daca e fiica lui cum sa ii faca asa ceva? Sincer in locul ei i-as fii dat un pumn si l-as fii dat afara. Si eu tot fata sunt dar eu nu accept chesti din astea. Am o verisoara care venea la mine si tot facea fite pana m-a scos din sarite si i-am dat 2 palme si gata ce atat;