Nu se gasesc multe fete ca tine care sa poata sa spun ceea ce au facut insa cred ca ai procedat corect ca iai spus si cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el sa-i spui prin ce ai trecut si motivul pentru care ai facut acest lucru insa fa-o in fata nu prin mesaje Si daca te iubeste avand in vedere ca sunteti de 4 luni impreuna te va ierta pentru ca si el ar fi putut gresi...Insa gandeste-te si ce vei face cu prietenul tau cel mai bun pentru ca daca ai avut acest impuls si l-ai sarutat el poate crede altceva asa ca, clarifca-i si lui situatia Succes:*
Parerea mea ai procedat foarte bine te felicit rare fete ca tine, nu stiu de ce e nervos iai spus adevaraul oricine greseste pacat ca nu il cunosc http://liber-cugetatorii.blogspot.com/
Ai procedat cel mai corect adevarat avand in vedere situatia dar sa stii chiar daca te iarta si reveniti inapoi, nu va fi la fel pentru el si nu vei putea repara asta.
Te felicit! nu multe fete ar avea curajul sa-i spuna iubitului ca au gresit.Nu stiu sincer de ce s-a suparat asa pentru ca i-ai spus-o tu.crede-ma ca daca afla din alta parte era si mai rau.E cel mai bine ca i-ai spus dar acum trebuie sa clarifici lucrurile si cu prietenul tau cel mai bun pentru ca el ar putea intelege mai multe. Sper ca va intelege si el asta si totul sa revina la cum a fost.Dar sa ai grija pe viitor pentru ca daca te va ierta nu va putea trece chiar asa de repede peste si va trai mereu cu indoiala.
Multumesc.am vorbit cu el.Mi-a spus ca apreciaza sinceritatea si ca merit o sansa, insa sa nu se mai repete