anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună,astazi prietenul meu a zis să-i dovedesc că-l iubesc. Vorba e că locuim în localitati diferite, i-am scris o declarație de dragoste dar el a spus ca "te iubesc "poate spune și el la orice fata. Cum să-i dovedesc? Cum să-i arat că-l iubesc?

Răspuns Câştigător
| KMaddieK a răspuns:

Prin asta ti-a cerut sa te culci cu el. Daca iti zice, sa nu accepti, doar se foloseste de tinewinking. Un baiat care te iubeste lasa sa vina de la sine, la momentul potrivit, nu iti cere indirect sau direct, prin telefon acest lucru. Sfatul meu, nu te lasa dusa de nas de unii ca ei.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Se considera ca vorba-i vant. Lucrul efectuat in mod real este "sfant". In consecinta prietenul tau s-a exprimat cat se poate de clar, te doreste fizic. Vrea sa stie/afle daca dragostea ta este "nelimitata" si esti in stare/de acord de a i-o acorda in modul de el dorit. Pa, pa.

| mihai69 a răspuns:

„Cum să-i arăt că-l iubesc?" Simplu: îi arăți spatele, îndepărtându-te de el. Replica lui arată că nu te merită și oricum, cu mare siguranță, NU te iubește la rândul lui!
Iar tu, trebuie să te iubești mai mult pe tine, și mai puțin pe orice terchea-berchea coate-goale mațe-fripte etc. (v. Caragiale).

| neutrino a răspuns:

Roaga-l pe el sa-ti dovedeasca primul, pentru ca asa este normal, baiatul sa pacaleasca fata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuia sa-ti ceara asta. Daca n-ai dovedit-o pana acum, inseamna ca nu l-ai iubit. Totusi, incearca sa lasi cuvintele si sa treci la fapte. Fa exact ce simti ca trebuie sa faci.

| burlashika05 a răspuns:

M-am convins sfaturile voastre au arătat realitatea