Si chiar asa de lipsita de sinceritate e relatia voastra incat trebuie sa cauti cine stie ce motiv ascuns?
Baiatul ti-a spus motivul.
Tu de ce nu-l crezi?
Este un motiv real si foarte bun, nu ar trebui sa ai vreo indoiala, mai ales ca ne descrii relatia voastra ca pe una extrem de reusita si plina de dragoste!
Sunt doua motive pentru care facem asta, unul este pentru ca ne place savarina, al doilea este ca ne place sa va auzim respirand greu si gemand.
In 7 luni deja la sex oral? Bizar. Si ce e si mai bizar e ca nu prea se pare sa ai încredere in el, desi totusi l-ai lăsat sa iti faca si e dispus sa te astepte. Tu stiu mai bine care e relatia ta cu el, noi suntem niste simplii "datatori cu părerea" care nu iti va zice mereu ce vrei sa auzi. Ai încredere in tine, in el si in ceea ce iti doresti in relatia asta.
„astazi prietenul meu mi-a facut sex oral. El a spus ca sunt prima care ii face asta. Eu nu i-am facut"
===
Păi cum e? i-ai făcut („sunt prima care ii face asta") sau nu („Eu nu i-am facut")?!?
Mă rog, motivul - te-ai gândit că el simte plăcere dacă poate oferi plăcere? Așadar, a făcut-o pentru amân2.
Ii place probabil pestele...Curand ai sa consideri singura ca ai asteptat destul.
Eu cred ca doar profita de tine si incearca sa te culci cu el si sa faci sex. In ziua de astazi cam asa sunt toti baietii doar stiu sa profite.
Pentru ca te iubeste! Sexul oral nu se face cu price persoana (parerea mea) si daca te asteapta sa faceti sex normal inseamna ca te iubeste cu adevarat! Nu-l lasa! Si apropo sa va tina!
Eee, sunt 3 motive, nu doar doua In afara de faptul ca ne excita pe noi si ne place sa va auzim cum tampiti de creier mai e si ideea, iti fac eu, imi faci si tu sau te excit la maxim si vrei sa facem si sex Oricum, e barbat, are tot dreptul sa incerce, doamne 7 luni, ma doare capu gandindu-ma doar, saracul Mult noroc oricum
Ce conteaza care e motivul? tu lasa-l sa iti faca oral, dar tu nu ii face lui Tine-l asa!
Anonima17191 întreabă: