Daca nu iti mai iubesti tu sotul nu inseamna ca trebuie sa te dai exact la cumnatul tau se zice ca barbati incearca dar daca femeia nu accepta avansurile barbatul nu are nici o sansa.nu fa prosti pe care ai sa le regreti! despartete de sotul tau si gata dar nu crea probleme si in alt cuplu, sunt multi barbati singuri pe lume deci ai de unde alege.pa-pa
Daca dupa 6 ani realizezi ca nu il mai ''placi'', inseamna ca nu a fost iubire niciodata!
Cat despre cumnatul tau, lasa-l ca daca il duce capul o sa te parasca sotului si cine stie cu ce pereche de palme te trezesti!
S-o lasi balta de atractie si ce-o fi
in primul rand in viata nu trebuie sa te lasi mereu manat de sentimente, pentru ca ai multe de pierdut.gandeste-te ca esti casatorita, ai un om care (probabil)te iubeste langa tine. e sotul tau, ii esti datoare sail iubesti, sa il respecti, nu sa il inseli, sa-i faci alte necazuri.
in al doilea rand este pacat. e fratele lui, sunt legaturi puternice de sange la mijloc, credinta ortodoxa nu permite asa ceva.
stii cum te-ar cataloga societatea? CURVA-si pe buna dreptate.
familia ta, sotul tau, copiii tai(daca ai), prietenii tai.nu sunteti numai tu cu cumnatuto pe lumea asta, si altceva... el poate nu simte acelasi lucru pentru tine, poate te considera o ``atractie``si in cazul asta ai face cea mai mare greseala daca ai incerca ceva cu el.
Ce sa faci? Pai depinde de multe, de exemplu daca te temi sau nu de Doamne-Doamne. Apropo, acum mi-a venit in minte un caz din Biblie, Regele Irod statea cu femeia fratelui sau, ce zicea Ioan Botezatorul despre ei?
Asta imi aminteste de o melodie de a lui Enceanu-Vecinul de langa casa
Parerea mea sincera si neavizata e sa lasi prostiile astea la o parte, ca doar esti femeie in toata firea, inzestrata cu capacitatea de a rationa.Nu mai ai 16 ani sa te indragostesti de chipuri, ai o casnicie de 6 ani de zile.Gandeste-te la un copil si la sotul tau
Iata raspunsul meu : daca nu-ti iubesti sotul si nu ai copii divorteaza si pleaca. Lasa-ti cumnatul in pace, altfel, vei crea urgie!
Eu zic să te depărtezi de cumnat să vorbeşti din ce în ce mai puţin cu el şi să încerci să reaprinzi flacăra cu soţul tău.
Gândeşte-te ce părere va fi despre tine dacă îl laşi pe soţul tău şi te duci la frac-su.
Totuşi.
T.
F aiurea situatia ta... Daca nu'ti iubesti sotul, divorteaza... dar sa ai o rel cu fratele lui cred ca ar fi destul de complicat, sa fii cu 2 frati.Hmm ciudat
Cum sa iti lasi sotul pentru cumnat?
gadeste-te un pic... ce e cu tine?
macar daca ar fi altcineva, dar cumnatul... e pacat!
Daca nu mai vrei sa fii cu sotul tau, divorteaza de el, dar nu distruge casnicia cumnatului tau.Cum vei putea sa traiesti cu gandul ca i-ai distrus casnicia cuiva drag, mai ales din familia ta?
Bine ca ti-ai pus si poza, poate gasesti alt "cumnat"pe aici si scapa saracu barbatu-tu de o pacoste!
Nu esti sanatoasa la cap, femeie! Mai bine intoarce-te la sotul tau, ca dupa ce te vei desparti ala nu o sa vrea decat sex si o sa te lasa balta, si tot la sotul tau te intorci! revinoti femeie, nu e de bine sa stii
Pai din poza nu arati ca cineva care e casatorita de 6 ani>>!?!?!?! Nu-ti dau mai mult de 18 ani din poza
nu iti mai place de sotul tau zici, trebuia sa te mariti din dragoste in primul rand, nu ca asa a trebuit sau pentru banuti, ori ca iti placea de el, lasa te purtata de val, fa ce ti trece prin cap si urmeaza ti poftele, ca va iesi cu scandal sau batai...probabil asta e viata pe care o meriti
Pfff...pai nu fa ceea ce vei mai tarziu vei regreta mai bine iatsi gandul de la cumnatul tau ca el poate cauta doar o aventura cu tine... tu alegi
Pai ce sa faci... daca doresti sa fi cu el ramai insarcinata apoi destinul,,
AndrewTate7789 întreabă: