Nu trebuie sa-ti fie rusine de partener, de ce nu ai incredere in el si in tine? incearca pozitia aceasta, si il vei multumi, garantat, si te vei simti si bine, pe langa faptul ca il vei privi gemand de placere. este aiurea un pic daca obosesti repede, fa un sport sau ceva care sa-ti intareasca rezistenta. eu am facut muschi abdominali numai de la aceasta pozitie pot rezista si o ora deasupra fara probleme. deci... daca nu stii cum sa te misti, iti dau cateva sfaturi. te asezi normal, deasupra lui, el sa stea intins pe spate. poti face 2 miscari principale: sprijinindu-te pe pe maini, pe pieptul lui sau pe langa capul sau, misti soldurile in sus si in jos, astfel incat sa fie un unghi de 90 de grade, repeti miscarea aceasta, ii innebuneste, crede-ma. poti mai incet, mai repede, depinde cum rezisti si cum se simte el. sau, mai poti sa iti lipesti fundul complet pe el.si faci o miscare de du-te vino. tot cu soldurile, iti misti bazinul inainte, inapoi, inainte, inapoi, adica pe orizontala, nu mai faci ca la cealalta varianta, sus jos. sper ca ai inteles ceva si nu uita, ai incredere in el, eventual spune-i sa tina mainile pe soldurile tale, fe fund sau oriunde, si sa te indrume in miscari si in ritm.
Sweetlikeacandy, iei terog legatura cu prietena mea si ii explici si ei ce e da facut )