Nu, nu este normal.
Daca te-ar iubi, nu si-ar dori sa fie cu nicio alta fata in afara de tine!
Nuuu,nici gand.El a venit cu ideea asta? Sa aibe alte relatii pana esti tu dispusa sa ii oferi?
Nu. Ar trebui sa aiba rabdare sa primeasca de la tine ceea ce-si doreste. Daca nu e dispus sa astepte, nu tine la tine.
Nu ar trebui sa accepti ca prietenul tau sa aiba o relatie cu alta persoana doar pentru ca tu nu ii areti iubire sau nu oferi nimic in relatia voastra. daca accepti sa aiba alte relatii asta e o greseala maree in primul rand nu te iubeste cu adevarat si trebuie sa vazi asta mai ales daca el intalneste alte fete /femei. dar intr-o relatie trebuie sa fie respect si iubire din partea ambilor parteneri si probbil daca tu nu faci asa cu partenerul tau el poate ca cauta din partea altor relatii sa primeasca toate astea.
Poi nu ar trebui sa aiba alte relatii..De exemplu eu nu ofer nimic prietenului meu dar i'am zis ca atata timp cat nu pot avea relatie sexuala cu el se poate duke la altele doar pentru cateva ore cat dureaza actul sexual iar apoi sa nu mai tina nici o legatura cu ele, iar de chestia asta sa nu aflu niciodata ca o iau ca pe o inselare(este mai bine sa nu stii nimic sau sa banui ceva ca atunci te vei simti naspa si luata de proasta.iar dupa ce vei fi de acord sa ii oferi acel ceva nu are voie sa se mai duka nici la alea ...trebuie sa intelegi si tuh cum am inteles si eu ca intr'o relatie 70%-80% asta conteaza si la un baiat este greu sa se abtina cand este in momente romantice cu o fata )... sper ca te'am ajutat
anonim_4396 întreabă: