| nonimas a întrebat:

Ati intampinat vreodata probleme la atingerea orgasmului sau exicitatiei cu unii din partenerii vostri?
Si daca da, care ar fi cauzele? "Neatractia"?

Răspuns Câştigător
| Roxin a răspuns:

Buna!

Practic, ti-ai raspuns singura la intrebare acum happy
Atractia e foarte importanta. Orgasmul se produce la nivel psihic. Partea fizica doar accentueaza senzatia. Desigur, conteaza enorm si calitatea sexului, a gesturilor, atingerilor.
Eu, personal, nu suport sa fiu atins pe fund. Imi piere tot cheful si s-a terminat. Nani bun, daca ma intelegi.
Cunoaste-ti corpul. El la fel, trebuie sa iti cunoasca putin cate putin punctele sensibile, zonele erogene.
Cu rabdare, vei reusi happy

11 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Niciodata

| RAY a răspuns:

Da,am patit da era ca nu eram atras de ea sexual

| nonimas explică (pentru RAY):

Chestia la mine e ca acutalul meu partener a fost si primul pentru mine, deci nu am avut pe altcineva, dar faza e ca nu stiu nici nu ma excita cel macar..nici nu am simtit vreodata atractie fata de el, probabil ca lipsa atractiei, prin urmare lipsa excitatiei nu are cum sa ma aduca la orgasm.

| RAY a răspuns (pentru nonimas):

Si eu eram ca tine, era prima fata nu stiam de ce nu aveam erectie, apoi m-am gandit da stai ca de ce ma atrage altele pai diferenta e ca alea sunt frumoase, a fost cea mai proasta experienta din viata mea, unde nu e atractie fizica nu e nimic asta e adevarul, eu isi recomand sa renunti la relatia asta tu il vezi ca u surioara masculina, o sa intarnesti si tu un barbat frumos care sa te faca sasi doresti sa simti atractia, intre timp cunoasteti corpul masturbeazate cu un vibrator

| nonimas explică (pentru RAY):

E posibil sa ai dreptate, si sa gasesc in alt barbat ceea ce nu am cu el.Ma gandeam ca poate la mine e problema, dar cum spui tu, daca nu e atractie nu e nimic big grin

| Oana92 a răspuns (pentru nonimas):

Evident ca problema este la tine. Tu esti cea care alege sa ramana langa un om fata de care nu simte atractie!

| nonimas explică (pentru Oana92):

Eu ziceam de "problema cu sexul"
ce zici tu aici e partrea a doua a big grin
ma gandeam ca am probleme de ordin medical de nu pot ajunge la stadiile de excitare si orgasm, intelegi?
Oricum nici nu stiu ce simt fata de el, nici nu mi-e indiferent dar parca nici nu ma atrage, nu stiu sper sa ma intelegi ce vreau sa zic happy

| nonimas explică (pentru Roxin):

Multumesc,raspunsul tau chiar m-a ajutat sa inteleg mai multe! happy

| Roxin a răspuns (pentru nonimas):

Ma bucur ca ai inteles. Acum ramane doar sa experimentezi cat mai mult. happy

| Roxin a răspuns (pentru nonimas):

Buna!

Practic, ti-ai raspuns singura la intrebare acum happy
Atractia e foarte importanta. Orgasmul se produce la nivel psihic. Partea fizica doar accentueaza senzatia. Desigur, conteaza enorm si calitatea sexului, a gesturilor, atingerilor.
Eu, personal, nu suport sa fiu atins pe fund. Imi piere tot cheful si s-a terminat. Nani bun, daca ma intelegi.
Cunoaste-ti corpul. El la fel, trebuie sa iti cunoasca putin cate putin punctele sensibile, zonele erogene.
Cu rabdare, vei reusi happy

| corbulalbrosu a răspuns:

Obisnuinta, rutina, sexul conjugal din obligatie, oboseala, stresul, lipsa excitatiei, sunt doar cateva motive care pot impiedica aparitia orgasmului in cazul femeilor. In cazul barbatilor ejacularea de obicei se produce indiferent de situatie.

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

"Is all in your head"!
La propriu. Adica, spre deosebire de barbati, femeile trec totul prin procesul de gandire. Deci daca ai probleme, inseamna ca ceva nu il place la "partener" si te gandesti fara sa vrei la asta in timpul sexului. "Pitic pe creier".