| Malsna a întrebat:

Buna, ati putea sa imi spuneti care e diferenta dintre dragoste si sex?

14 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Tariful.

| alina2k18 a răspuns:

Sex cand te atrage doar fizic si dragoste cand esti atasat emotional de partener.
Ambele variante sunt bunewinking placerea e prezenta si in sex si in dragoste.

| mentholinks a răspuns:

Din ce stiu eu, dragoste e atunci cand exista atingeri masive ale trupurilor partenerilor iar sexul cand doar se baga si se scoate.

| Hammurabi a răspuns (pentru mentholinks):

Adică de la distanță?

| mentholinks a răspuns (pentru Hammurabi):

Ma refeream cand sunt implicate, in mare parte, doar organele sexuale.

| Hammurabi a răspuns (pentru mentholinks):

În ambele cazuri sunt implicate în mare parte organele sexuale.
Deci dacă o sărut, o țin în brațe și îi spun că are ochi frumoși înseamnă că fac dragoste.
Dar dacă o pun într-o poziție neortodoxă (scuze, dar așa e vorba) și nu prea îi dau atenție, e sex?

| mentholinks a răspuns (pentru Hammurabi):

Cam asa ceva. Cel putin asa am inteles si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numele.Si interpretarea(gresita)pe care o fac cei mai multi.E acelasi lucru, dpdv fizic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea e aia care ramane dupa ce faci sex... daca ramanelaughing

| Mrlove2017 a răspuns:

Sa faci dragoste implica sa iubesti persoana cu care o faci, sa ai anumite sentimente pentru ea.

| aliipt99 a răspuns:

Dragostea e atunci cand faci un an de relatie, 2, 3 si va ia cu amintiri, vorbe frumoase etc.El iti spune ca esti ceea ce si a dorit de la viata (de exemplu) si incepeti sa va sarutati, alintati si totul decurge frumos...nu folositi pozitii. Sexul e atunci cand sunteti excitati si vreti sa primiti tot ce e mai bun, sa aveti momente de placere, experimentati tot felul de pozitii. Depinde si cum sunteti formati ca iubit-iubita. Sper ca ai inteles.

| macacac a răspuns:

Numele e diferit

| GunterAndrei a răspuns:

Dragostea implică sentimente de iubire, vă iubiți, vă strângeți în brațe etc. Sexul e trecător numai să te simți bine pe moment și aia e.

| Guys a răspuns:

Dragoste-o faci cu cineva pe care il/o iubesti
Sex:pentru placere si care e ceva trecator..de o noapte si cam atat