Sex cand te atrage doar fizic si dragoste cand esti atasat emotional de partener.
Ambele variante sunt bune placerea e prezenta si in sex si in dragoste.
Din ce stiu eu, dragoste e atunci cand exista atingeri masive ale trupurilor partenerilor iar sexul cand doar se baga si se scoate.
Adică de la distanță?
Ma refeream cand sunt implicate, in mare parte, doar organele sexuale.
În ambele cazuri sunt implicate în mare parte organele sexuale.
Deci dacă o sărut, o țin în brațe și îi spun că are ochi frumoși înseamnă că fac dragoste.
Dar dacă o pun într-o poziție neortodoxă (scuze, dar așa e vorba) și nu prea îi dau atenție, e sex?
Cam asa ceva. Cel putin asa am inteles si eu.
Sa faci dragoste implica sa iubesti persoana cu care o faci, sa ai anumite sentimente pentru ea.
Dragostea e atunci cand faci un an de relatie, 2, 3 si va ia cu amintiri, vorbe frumoase etc.El iti spune ca esti ceea ce si a dorit de la viata (de exemplu) si incepeti sa va sarutati, alintati si totul decurge frumos...nu folositi pozitii. Sexul e atunci cand sunteti excitati si vreti sa primiti tot ce e mai bun, sa aveti momente de placere, experimentati tot felul de pozitii. Depinde si cum sunteti formati ca iubit-iubita. Sper ca ai inteles.
Dragostea implică sentimente de iubire, vă iubiți, vă strângeți în brațe etc. Sexul e trecător numai să te simți bine pe moment și aia e.
Dragoste-o faci cu cineva pe care il/o iubesti
Sex:pentru placere si care e ceva trecator..de o noapte si cam atat
asd000 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: