| Slash1 a întrebat:

Ati putea sa ma ajutati cu ceva sfaturi, si anume cum sa-i spun unei prietene ca o plac. Este o prietena foarte buna cu care vorbesc foarte multe, m-am indragostit de ea si facem tot felul de chestii dragute impreuna, ne plimbam, mergem la teatru, cluburi, iar acum cateva zile mi-a zis " iubi " si dupa o pauza de cateva secunde, a spus " fals ", " iubi fals ". eu chiar m-am indragostit de ea si as vrea tare mult sa-i spun si sa fim impreuna, dar nu vreau nici sa rup relatia de prietenie pe care o am acum, daca n-o sa mai vrea sa vorbeasca cu mine? Dau funda pentru cel mai bun sfat, va rog tare mult! Multumesc.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cum sa nu vrea? Ea asta asteapta de la tine iar tu bati campii!

Răspuns utilizator avertizat
| Pinky2000 a răspuns:

Din informatiile pe care mi le-ai dat, eu cred ca faza cu " iubitul... fals" a fost un mod de a-si nega sentimentele fata de tine. Crede-ma ca si eu am facut acelasi lucru. I-am spus unui baiet ca e dragut, iar dup aia am facut tot posibilul sa repar cuvintele. Cred ca ar fi bine sa iti iei inima in dinti si sa porti o discutie deschisa si sincera cu ea. Nu cred ca te va refuza! Sper ca te-am ajutat!