Salut.Cred ca tu ar trebui sa faci primul pas, el poate ca si asta asteapta! Fa-ti curaj, caci odata si odata asta se va intimpla mai bine spune-i ce ai acum, decit atunci cind el va fi cu alta, atunci tu nu vei putea face nimic! Fa-ti acest curaj si incepe sa conversezi cu el apoi el isi va da seama, atunci totul va fi OK! Asa ca nu pierde timpul, iar daca crezi ca are pe cineva informeaza-te mai bine si decide! Fundita?
Pfff... Sunteti inca mici... Daca chiar vrei, du-te, ia-l, asalteaza-l, zii ca iti place de el si vezi ce raspuns o sa iti dea!
Pai, daca chiar iti place de el, du-te curajoasa la el si explica-i sentimentele tale fata de el. Daca nu faci nimic te amagesti degeaba si e aiurea.
Pai nu-i greu, nu cunosti pe cineva care sa va puna in legatura?
Daca nu trebuie sa fii tu curajoasa, poti sa te faci ca nu-l vezi si sa te trantesti putin de el pe sala, ceradu-ti scuze, poate mai faceti si cunostinta
Daca nu mess, facebook variante moderne, poti incepe discutii cu el de genu"Mi se pare ca te cunosc de undev..." sau"semeni cu cineva cunoscut, dar parca esti mai dragut "...
SUCCES:X!
Heyy si eu am avut aceeasi problema... doar k sunt pe a 9-a si nu chiar timida daca iti e rusine sa intrii in discutie cu el.cel mai bine e sa gasesti o persoana care sa iti faca legatura cu el. Sau intra in cercul lui de prieteni, sigur gasesti vreo fata din a 7-a cu care sa te imprietenesti si astfel mergi mai des prin clasa lui si sigur la un moment dat o sa si intri in discutie si cu el succes :*