Nu, doar vezi-ti de drum si cauat-ti alta, ca aici aveti amandoi doar orgolii, fara sentimente sincere.
Si daca călcăm peste acest orgoliu, e lucru rau?
Daca vrei relație toxica, cu tot dragul sa vă împăcați, altfel, nu îți recomand.
Am pus suflet mult, si am pus-o pe primul loc, si s-a îndepărtat de mine astfel, nu stiu daca problema e la mine ca îmi pasa, sau la ea ca nu a apreciat :/
Din atât lucru,nu-mi dau seama.
Însă ce te-a dat puțin de gol a fost "am pus suflet mult",daca l-ai pus doar tu,pot fi doua variante,ori tu l-ai sufocat cu iubire,ori el nu a știut să aprecieze și/sau nu știe să aprecieze și acum,spune-mi tu,acest om pare potrivit pentru tine.
Bine,hai, poate că sunt mai multe detalii ce îl fac un om mai bun, însă dacă avea iubire și totuși a dat cu piciorul,mă îndoiesc să fie un om care chiar te-a iubit.
Asta e adevărul...
Iubirea este ceva ce vine din partea amândurora,nu vine doar dintr-o parte, pentru că iubirea trebuie sa fie reciprocă,întrucât daca unul este fericit, este și celălalt, iar, pentru mine, restul sunt povesti.
A spus ca o sufoc intr-un fel, însă nu mi-am dat seama de lucrul asta, abia după ce mi-a explicat mai in detaliu am înțeles ca poate chiar greșesc ca am pus-o pe primul loc, poate e la mine problema, sau poate nu a știut sa ma aprecieze ca sunt asa si îmi pasa
Ai putea să îi dai un mesaj să o întrebi ce mai face, așa de curiozitate, fără să ai vreo pretenție de la ea la vreun răspuns interesat. Vezi ce răspunde și cum evoluează conversația, să nu pari prea implicat din prima.
George0197 întreabă: