| Alexander752 a întrebat:

Buna, au trecut deja 4 luni de când nu am mai vorbit cu fosta mea,Problema este ca îmi e dor de ea, ne-am despărțit fiindcă eram prea implicat si îmi pasa, astfel pierdandu-si interes. Conversații tot mai scurte etc. oare ei s-ar putea sa ii fie dor de mine, am observat ca de câteva săptămâni încoace,a început sa imi aprecieze story-uri cu mine, nu e mare lucru, dar am o presimțire ca ii este si ei dor de mine, o cunosc bine si e destul se orgolioasa.Nu am stresat-o cu mesaje, sau alte chestii, nu am mai avut niciun contact:/. Vreun sfat, sa o contactez?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, doar vezi-ti de drum si cauat-ti alta, ca aici aveti amandoi doar orgolii, fara sentimente sincere.

| Alexander752 explică (pentru Violleta2022):

Si daca călcăm peste acest orgoliu, e lucru rau?

| Hyperion7 a răspuns:

Daca vrei relație toxica, cu tot dragul sa vă împăcați, altfel, nu îți recomand.

| Alexander752 explică (pentru Hyperion7):

Am pus suflet mult, si am pus-o pe primul loc, si s-a îndepărtat de mine astfel, nu stiu daca problema e la mine ca îmi pasa, sau la ea ca nu a apreciat :/

| Hyperion7 a răspuns (pentru Alexander752):

Din atât lucru,nu-mi dau seama.
Însă ce te-a dat puțin de gol a fost "am pus suflet mult",daca l-ai pus doar tu,pot fi doua variante,ori tu l-ai sufocat cu iubire,ori el nu a știut să aprecieze și/sau nu știe să aprecieze și acum,spune-mi tu,acest om pare potrivit pentru tine.
Bine,hai, poate că sunt mai multe detalii ce îl fac un om mai bun, însă dacă avea iubire și totuși a dat cu piciorul,mă îndoiesc să fie un om care chiar te-a iubit.
Asta e adevărul...
Iubirea este ceva ce vine din partea amândurora,nu vine doar dintr-o parte, pentru că iubirea trebuie sa fie reciprocă,întrucât daca unul este fericit, este și celălalt, iar, pentru mine, restul sunt povesti.

| Alexander752 explică (pentru Hyperion7):

A spus ca o sufoc intr-un fel, însă nu mi-am dat seama de lucrul asta, abia după ce mi-a explicat mai in detaliu am înțeles ca poate chiar greșesc ca am pus-o pe primul loc, poate e la mine problema, sau poate nu a știut sa ma aprecieze ca sunt asa si îmi pasa sad

| Madaxo97 a răspuns:

Ai putea să îi dai un mesaj să o întrebi ce mai face, așa de curiozitate, fără să ai vreo pretenție de la ea la vreun răspuns interesat. Vezi ce răspunde și cum evoluează conversația, să nu pari prea implicat din prima.

| Cipi1212 a răspuns:

Ia legătura cu ea.

| Alexander752 explică:

Dau funda