anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, au trecut mai bine de 3 luni de când povestea de dragoste dintre mine și fosta mea prietenă a luat sfârșit. Nu pot să îmi revin, doar ea e prezentă în mintea, sufletul și inima mea. E o durere atât de mare încât este greu de descris.

Locuim încă împreună in aceeași casă, într-o chirie în Germania, ea, eu și fratele ei. Eu îmi caut o altă chirie pentru că vreau să mă mut, e atât de nociv faptul că încă locuim sub același acoperiș.

Am avut amândoi concedii, după ce ne-am despărțit am stat o lună întreagă fără să ne vorbim și mai mult ignorandu-ne. Apoi a venit concediul ei de 3 săptămâni, concediu în care a plecat în Italia la mama ei. Apoi a venit, iar ne-am intersectate fețele pentru 1 săptămâna jumătate, iar mai apoi a venit concediul meu de 3 săptămâni unde l-am petrecut în România cu familia.

Tocmai ce am revenit astăzi din concediu ca să constat că eu sunt in același punct din care am plecat, sufăr si ard mocnit. Iar ea a trecut peste și are o altă relație. Mă simt atât de singur. Nu am pe nimeni, iar ea radiază și ea s-a schimbat total, s-a schimbat în bine, face sport, se întreține, a slăbit undeva la 10 kg, iar bărbații roiesc în jurul ei.
De ce sunt atât de gelos, de ce sunt obsedat de ea? Și am zis obsedat că mai mult ca sigur așa mă consideră și ea. Am ajuns un psihopat... Cum e posibil să mă gândesc zilnic la cineva pentru care nici măcar nu mai contez...
Și am mai postat o întrebare de genul acum o lună de zile pentru că la fel de abătut mă simțeam și atunci. Ce-i cu mine, oameni buni?

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Până nu pleci din acea casă nu va fi bine.
Îți faci rău dacă o vezi în fiecare zi.

| BlackLight1987 a răspuns:

Relația voastră s-a transformat în una toxică. Faptul că locuiti in aceeasi casa, iti provoacă tot raul.
Fa toate eforturile posibile și muta-te! Încearcă să rupi orice legatura cu ea, și evită locurile unde mergea-ti împreună.
O sa vezi...in timp durerea arzătoare pe care o simti acum se va transforma în doliu, apoi doliul in amintire.
Nu-ți face griji, timpul vindeca toate rănile.