| pisicutza_6698 a întrebat:

aud baieti spunadu-le fetelor "esti buna rau". cum arata o bunaciune in viziunea voastra?

7 răspunsuri:
| Dav7id a răspuns:

Pai cand spun asta, nu prea au de gand sa isi stabileasca o relatie cu ea, doar distractie si altele.De fel cand spun asta sau uitat la partile considerate "de baza" si nu mai reusesc sa vada si celelalte parti. Mintea,caracter,fel de a se exprima,de a vorbi.O bunaciune rau in viziunea mea nu prea exista,adica nu pot face diferente intre ele,toate au ceva aparte.Dar daca stiu ca i-a spus cineva ca e o bunaciune rau,incerc sa nu o prea bag in seama,ma uit, dar atat, merg unde am treaba.Mai ales sa am pe cineva langa mine, nu m-ar interesa deloc.Depinde de baiat si cum gandeste.Toate sunt bune si rele.happy

| Elisa a răspuns:

Sunt fata. Si eu cred ca baietii care spun lucrul asta vad la o fata: corp bine modelat, sanii frumosi(rotunzi) si fundul la fel.

Fundita?

| Iulianpatrascuiulimihai a răspuns:

Sa aiba bulane, sa aiba un fund fain, sa aiba tate adica sa fie sexi tot corpul

| problems a răspuns:

Niste sani mari (unii nu eu sunt turbati si vror sa faca l.a.b.a. printre ele)Un fund bun, corp suplu si mai ales doritoare de sex

| bábýdőll_1751 a răspuns:

Pentru majoritatea baietilor o fata "buna" este genul de fata cu forme bine conturate(fund, sani) si care are si o fata draguta.

| r4uLLLLLL a răspuns:

Adica fund frumos na. noi baieti pe la 14-17 ani cand vedem o fata na.sti tu.