Explicatia este mai simpla decat iti imaginezi!
In cazul relatat de tine, cand la primul partner de sex nu ti-a curs sange, dar la al doilea ti-a curs, motivul este unul singur: primul barbat cu care ai avut sex avea o puta mica si probabil foarte subtire, incapabila sa-ti rupa himenul, adica sa te defloreze.
Pe cand celalalt, are un organ destul de maricel, daca a reusit sa te defloreze complet.
Acum vine si intrebarea: nu-i asa ca nu ti-a produs nici un orgasm, primul iubit cu care ai avut sex?
Posibila si in acelasi timp si probabila explicatie logica, ar putea consta in faptul ca himenul din nastere a avut constitutia de a fi foarte elastica si in astfel de situatii gaura/perforatia care exista pe suprafata himenului se poate largi foarte mult ca si diametru si permite penisului sa treaca prin himen fara ca membrana sa se rupa. Este posibil ca dupa o anumita perioada din cauza intinderilor si revenirilor repetate la un moment dat pielita sa crape, sa plesneasca, sa se rupa si odata cu ea si cateva vase de sange si astfel sa se produca sangerarea. Sau ar mai putea fi si explicatia ca partenerul actual sa fie mai bine dotat si in astfel de cazuri si grosimea penisului proportional este mult mai mare si din acest motiv sa se fi rupt abia acum membrana respectiva.
Explicatiile complete sunt descrise in mod profesional d.p.d.v. medical in revista de stiinta Descopera.ro din care am extras urmatorul fragment :
""Adesea în trecut, dar şi în zilele noastre, este cerută dovada virginităţi unei fete, iar legat de acest aspect s-au dezvoltat numeroase obiceiuri legate de momentul deflorării. Situaţia a dus mai ales in trecut chiar si in zilele noastre la numeroase drame, fiindca conform studiilor medicale a reiesit ca :
1.- doar 42% din numarul total al femeilor se nasc cu un himen a carei membrana/pielita are constitutia foarte rigida, casanta si in momentul in care penisul aplica o presiune intensa asupra sa membrana cedeaza si se rupe impreuna cu vasele de sange care il vascularizeaza si apare sangerarea în momentul deflorării,
2.- la circa 47 % dintre femeile lumii himenul este foarte flexibil şi din acest motiv se poate rupe relativ târziu, uneori la mult timp după primul contact sexual, iar in cazuri destul de rare, s-a constatat ca himenul s-a rupt abia in momentul in care vaginul s-a dilatat extrem de mult in momentul nasterii primului copil,
3.- în schimb în cazul celor in jur de 11 % dintre femeile rămase, himenul lor este atât de subţire încât se poate rupe cu uşurinţă în timpul mişcărilor mai ample de desfacere a picioarelor, cand fac balet, spagat, gimnastica, la practicarea excaladei/a catararii sau alpinismului, la practicarea ciclismului, sau spre exemplu în timpul efortului intens depus la sport sau în urcarea unui munte."
In consecinta se poate presupune ca in cazul tau sangerarea s-a produs abia acum dupa trecerea unui anumit timp fiindca d.p.d.v. genetic te incadrezi in categoria fetelor de la punctul 2. Multa sanatate!
Ai avut o bariera mai în interiorul vagonului și s-a rupt acum.
Nu este mare brânză, oricum nu mai erai virgina.
A fost cumva diferența mare de dimensiuni?
Asta ar putea fi o explicație.
crina386 întreabă: