BUna, draga mea in primul rand calmeaza-te, nu are rost sa suferi... poate ti-a dat ignore sau e posibil sa te fi pus offline, adica sa iti apara tie el ca fiind offline dar el sa fie online de fapt.Nu stiu ce sa cred, dar cel mai bine ar fi sa lasi messul deoparte, un sfat prietenesc:lasa lumea virtuala, nu iti spun de rau dar mai sunt atatia baieti cu care poti fi, in realitate, de ce sa suferi tu pentru un baiat care nici macar nu il sti personal? Inteleg ca iti place ca l-ai vazult la web, ca iti spunea vorbe dulci dar aparentele mai si insala, nu vreau sa te simti aiurea, dar gandeste-te ca esti tanara si nu are rost sa tanjesti dupa el, mai ales viata e scurta, profita din plin de ea, iesi la plimbare cu prietenele, cunaoste alti baieti, fa ce iti place, daca chiat ine la tine acel baiat va intra el pe tine, sa se bage in seama, fi fara grija, eu iti urez numai bine si sa ai grija de tine!
In primul rand cati ani? Mi se pare destul de copilaresc ceea ce ati facut voi.
Te cred, dar asta e. Nici macar nu afost dragoste ca sa iti para atat de rau. A fost o prietenie, o amicitiesi atat, punct. Pe vremea mea, se zicea`´maica, dragostea nu se face prin telefon``. Eu ti-asi zice ca nu se face prin net. Tu ai fost un pic indragostita de el si gata. Stii cum vine chestia asta? Cam asa.sa faci agricultura din Bucuresti.Nu tine. El nici nu a fost indragostit de tine, a exersat un pic.
Nobody_6595 întreabă: