| Camelia_7710 a întrebat:

straight face Buna. Aveam pana acum o zi o relatie ceva mai 'diferita', si spun asta pentru ca el sta in Constanta, eu Bucuresti.straight face
ne vedem doar la web.ne
intelegeam perfect, era persoana fara care nu puteam sa stau, era singurul cara ma fcea sa rad, sia fost mereu langa mine, si in momentele grele, eram impreuna de 5 luni, pe mine distanta asta ma omoara.nu stiu daca o sa-l vad vreodata, trebuia sa vina acum o luna si. au intervenit niste probleme si numai ne-am vazut.si tottul mergea perfect pana ieri cand am vazut ca e schimbat, ca numai vorbeste cu mine ca inainte, si l`am intrebat ce are. a zis ca e suparat,. intr-un sfarsit mi-a zis 'sti ca am probleme in familie.nu ma vezi decat la web [de ceva timp al meu numai mergea. iar eu deloc, straight face, mi-a zis ca vrea o pauza, ca atunci cand isi va rezolva toate problemele ma va cauta.ca ma iubeste si nu poate sa ma tina asa.'.mai tarziu.ne-am certat rau. a spus.'vad ca m`ai uitat repede' dar nu stiu dc a zis astastraight face. in fine. certurile au continuat cu reprosuri si toate cele. azi.am intrat pe mess.la mine in lista nu era on.in schimb am folosit 'detect invisble' si era on straight face oare mi-a dat ignor? ar fi putut face asta dupa ce aseara mi-a zis 'da`mi tu igg ca eu nu pot...straight face' mi`e tare dor de el.am atata nevoie de el. mi`e dor sa rad cu el. mi`e dor de cuvintele pe care le auzeam doar de la el. nu stiu sa fac.astept niste sfaturi.sad eu nici acum nu pot sa cred ca numai suntem impreuna.niciodata nu am stat atata timp fara sa vorbesc cu el.deja e prea mult crying(
help :-

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

BUna, draga mea in primul rand calmeaza-te, nu are rost sa suferi... poate ti-a dat ignore sau e posibil sa te fi pus offline, adica sa iti apara tie el ca fiind offline dar el sa fie online de fapt.Nu stiu ce sa cred, dar cel mai bine ar fi sa lasi messul deoparte, un sfat prietenesc:lasa lumea virtuala, nu iti spun de rau dar mai sunt atatia baieti cu care poti fi, in realitate, de ce sa suferi tu pentru un baiat care nici macar nu il sti personal? Inteleg ca iti place ca l-ai vazult la web, ca iti spunea vorbe dulci dar aparentele mai si insala, nu vreau sa te simti aiurea, dar gandeste-te ca esti tanara si nu are rost sa tanjesti dupa el, mai ales viata e scurta, profita din plin de ea, iesi la plimbare cu prietenele, cunaoste alti baieti, fa ce iti place, daca chiat ine la tine acel baiat va intra el pe tine, sa se bage in seama, fi fara grija, eu iti urez numai bine si sa ai grija de tine!

3 răspunsuri:
| Little Princess a răspuns:

In primul rand cati ani? Mi se pare destul de copilaresc ceea ce ati facut voi.

| Antonimu a răspuns:

Terminati cu relatiile pe net, ca nu tin happy

| gigiro a răspuns:

Te cred, dar asta e. Nici macar nu afost dragoste ca sa iti para atat de rau. A fost o prietenie, o amicitiesi atat, punct. Pe vremea mea, se zicea`´maica, dragostea nu se face prin telefon``. Eu ti-asi zice ca nu se face prin net. Tu ai fost un pic indragostita de el si gata. Stii cum vine chestia asta? Cam asa.sa faci agricultura din Bucuresti.Nu tine. El nici nu a fost indragostit de tine, a exersat un pic.