Buna! Știi și tu zicala: "Ochii nevăzuți se uita." Încearcă sa nu te mai gândești la el, nu merita asa ceva, după câte am văzut. Joaca putin teatru în fata lui și arata-i indiferenta, indiferenta doare cel mai tare, asa o sa vina el singur-singurel la tine. Băieții vor cel mai tare băgați în seama, iar atunci când noi, fetele facem lucrul acesta, ei și-o cam iau în cap.
Buna, dar de ce sa suferi cand poti sa fi cu altcineva care sa fie aproape de tine si sa nu te insele; nu te merita daca te insala.Il iubesti, insa e mai bine sa incerci sa il uiti si sa o iei de la inceput cu altcineva ca doar mai sunt baieti, viata nu se opreste la unul.
Stiu cum e sa iubesti, dar aceasta distanta nu e deloc buna mai ales pe termen lung, desi va iubiti, tentatia e mare, e baiat si sti cum e... oricum nu a fost corect ce ti-a facut, trebuia sa iti fie fidel daca chiar te iubea si te respecta.
E greu, dar il poti uita, viata merge inainte, nu privi inapoi, distanta cand intervine atunci relatia se raceste, clar.
Relaţiile la distanţă nu au cum să ţină mult.
Dacă nu dispare repede distanţa, dispare relaţia.
Cum să-l uiţi? Caută-ţi un bărbat de care să nu te despartă mii de km!
Incearca sa o iei de la capat, fara el. Mai rau iti vei face daca il vei accepta in continuare in viata ta.
Ideea este sa stai o perioada singura sa te linistesti, iar apoi sa fii dispusa sa incepi o noua relatie!
Nu vei rezolva nimic daca vei sta si vei plange dupa el.
Te insela si tu aveai totusi puterea sa-l ierti, asta nu e bine, daca te iubeste nu te inseala indiferent de circumstante, bineinteles astea-s cazuri rare. barbatii de genul asta...nu stiu ce este iubirea.
distanta dintre voi nu aduce nimic bun. gaseste-ti pe cineva aproape de tine. nu cauta iubirea peste mari si tari...
Daca el te inseala frecvent. Tu crezi ca te iubeste? Sincer.
Tu esti "stalpul lui de rezistenta", stie ca daca una din relatiile lui nu merge, te are pe tine.
Daca gresea o data, hai de 2, mai ziceam; suntem oameni, calcam stramb, dar e prea mult.Nu suferi, nu mai plange.Meriti ceva mai bun si vei avea! Bafta!
AndrewTate7789 întreabă: