Ar fi bine sa il lasi in pace pentru o perioada...cred ca se simte sufocat, acordai libertate si incearca sa fi indiferenta fara de el.si daca isi schimba comportamentul si se comporta din nou ca inainte atunci fi si u iubitoare.Lasa-l pe el sa te sune.te va suna cand ii va fi dor de tine si va vrea sa vorbeasca cu tine.
Lasa sa te caute el.nu il mai suna.are si el probleme lui. stai linistita ca totul va reveni la normal dupa ce isi rezolva probleme.pup
Aveti nevoie de o pauza! sti expresia aia''punct si virgula.;? mno.o pauza ca sa va dati seama ce simititi cu adevarat si sa va ganditi daca vreti sa mai aveti de'a face unul cu celalat stiu ca suna dureros dar asta e solutia... sper sa reusesti sa treci peste starea in care esti! ai grija de tine, tara!:*
Si eu vorbesc cu un baiat de un an si 3 luni
incearca sa il intelegi si lasa.l cateva zile s se gandeask bine ce vrea d la viata...nu stiu...
spune-i ca te face s te simti prost si ca daca are probleme s nu isi verse nervii p tine
si inca un lucru NU MAI PLANGE IN FATA LUI
Pai intreaba l ce se intampla poate are probleme acasa. cu parintii. sau eu stiu... si dac aiti vorbeste asa. inseamnacanu vrea s amai fie cevaserios intre voi. dificila situatie. sper c eti am fostde ajutor.
Curiozitațibărbați întreabă: