E sfatuiesc sa nu pui la suflet acele rautati. In aceeasi situatie am fost si eu, pana intr-o zi cand nu le-am mai bagat in seama. Si stii ce? Au incetat. Au incetat pentru ca Ignoranta doare cel mai tare. Ti-as spune sa ai incredere in tine. E tot ce ai nevoie. Toate/toti suntem frumoase/frumosi in felul nostru
Nu toata societatea este asa.Depinde in ce imprejurimi esti si cu ce oameni te inconjori.Sunt multi barbati carora le plac virginele.Restul au doar nevoi sexuale sau sunt si ei manipulati de ceilalti ca trebuie sa se uite dupa femei mai "usoare"
Problema in ziua de azi e ca lumea valorizeaza sexul mult mai mult decat ar trebui. Nu e nimic gresit la mentalitatea ta. Nu-ti face griji! Felicitarile mele. Zi faina!
Ai auzit vreodata de cuvantul "intoleranta"? dar de conceptul de "morala crestina"? Ambele sunt considerate ca fiind valori incontestabile si reprezentative ale unei populatii din pacate extrem de ignorante dar "majoritare". Este conceptia indusa de o biserica retrograda care din pacate reuseste inca/deocamdata, chiar prin orele de religie predate din clasele primare sa indoctrineaza mintile oamenilor din tara noastra intr-o proportie covarsitoare.