| WildLatte a întrebat:

Aveti idee de ce societatea de azi si nu doar de azi impune un anumit sablon fix in care trebuie sa te incadrezi, iar daca depasesti putin conturul sau nu te incadrezi deloc esti considerat " fenomen al naturii ", incapabil de adaptare, de-a tine pasul cu restul? De ce lumea nu poate concepe ideea de fata virgina la 19 ani care asteapta persoana potrivita, care se respecta suficient de mult incat sa nu se ofere ca un trofeu oricui? De fata care prefera sa-si ascunda corpul in haine decente, comode, moi, departe de privirile doritoare sau curioase? De fata care crede in dragoste, care vrea sa ofere dragoste fara interese, care vrea o familie, stabilitate, lucruri marunte, neinsemnate, dar speciale? De fata care da rateuri in bucatarie, nu in club la " agatat ", miroase a mancare ci nu a parfumuri fine?
De ce lumea te face sa te simti ciudat, fara valoare, banal daca esti asa? Sa ai impresia din cauza lor ca nu ai trait frumos, cum trebuie, destul, ca ti-ai irosit timpul degeaba, ti-ai priedut tineretea?

4 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

E sfatuiesc sa nu pui la suflet acele rautati. In aceeasi situatie am fost si eu, pana intr-o zi cand nu le-am mai bagat in seama. Si stii ce? Au incetat. Au incetat pentru ca Ignoranta doare cel mai tare. Ti-as spune sa ai incredere in tine. E tot ce ai nevoie. Toate/toti suntem frumoase/frumosi in felul nostru

| maricicadivorțata a răspuns:

Nu toata societatea este asa.Depinde in ce imprejurimi esti si cu ce oameni te inconjori.Sunt multi barbati carora le plac virginele.Restul au doar nevoi sexuale sau sunt si ei manipulati de ceilalti ca trebuie sa se uite dupa femei mai "usoare"

| McNek a răspuns:

Problema in ziua de azi e ca lumea valorizeaza sexul mult mai mult decat ar trebui. Nu e nimic gresit la mentalitatea ta. Nu-ti face griji! Felicitarile mele. Zi faina!

| corbulalbrosu a răspuns:

Ai auzit vreodata de cuvantul "intoleranta"? dar de conceptul de "morala crestina"? Ambele sunt considerate ca fiind valori incontestabile si reprezentative ale unei populatii din pacate extrem de ignorante dar "majoritare". Este conceptia indusa de o biserica retrograda care din pacate reuseste inca/deocamdata, chiar prin orele de religie predate din clasele primare sa indoctrineaza mintile oamenilor din tara noastra intr-o proportie covarsitoare. sad