| dianna367 a întrebat:

Bunahappyaveti idei cum as putea sa fac ceva nou cu iubitul meu in pat? m-a rugat, de fapt mi-a propus sa ne gandim pana in weekend fiecare la ceva si apoi punem in prcatica, asa sa evitam monotoniabig grin.imi place ideea doar ca nu prea am inspiratie acum si mai ales ca viata noastra sexuala nu pot spune ca este plictisitoare, vrem doar ceva noulaughing. ma puteti ajuta? rog raspunsuri serioase:*

Răspuns Câştigător
| scarletjo a răspuns:

Ia un ulei de masaj,betisoare parfumate, o lenjerie intima sexy, alege cateva melodii relaxante si incitante.Cat el face dus tu poti aranja toate acestea in camera si cand vine il pui sa se intinda in pat. Stabilesti de la inceput regula:are voie doar sa se bucure de ceea ce ii oferi tu fara sa atinga! pe una din melodiile alese de tine poti face streaptease,dar sa nu ramai dezbracata complet. Apoi incepi sa ii faci masaj(mai intai pe spate, il mangai peste tot), apoi cand se intoarce cu fata poti incepe.cu un oral.fi sigura ca se va excita la maxim...iar apoi il lasi pe el sa continue! sau puteti incerca sexul in alte locuri...sauna,piscina.Distactie placuta!

6 răspunsuri:
| doc69 a răspuns:

Puteti viziona filme cu continut adult...si vi se trezeste inspiratia...o varianta.alta ar fi sa reactionati ori de cate ori va vine indiferent de lol.in sensul ca va spuneti ce simtiti si ce va vine

| lexzor a răspuns:

Nu este o idee buna, cred ca dianna se va simti jenata. Asigura-te ca este excitat la maxim! Cand incepe sa isi muste buzele este, de ce? Pentru ca muscatul buzelor arata ca de abia asteapta sa inceapa nebunia!

| just4funx a răspuns:

Faceti ceva Fetish

| akka4 a răspuns:

Mergi la un sex shop, cumpara niste catuse, o curea ceva. il legi de pat si cu catuse si il biciuiestiwinking si dupa ce il biciuiesti te inbraci in asistenta il intinzi pe spate si il faci bine prin miscari repetate sus-jos; sus-jos... hai k nu e greu imaginatia iti vine pe loc laughing spor la treaba!winking

| raceli a răspuns:

Lasa-mi un id si ati explic big grin
sia ti dau la ideeiiii...

| lovelolipop a răspuns:

Incercati niste pozitii din KAMA SUTRA sau faceti niste scenete imbracate in politista sau in infirmiera si foloseste niste catuse cu puf. sper ca ti-am fost de ajutor!