| Loredana96 a întrebat:

aveti prieten/prietena? Ti-a spus ca te iubeste?
Eu am un iubit de 3 luni, dar mi-a spus doar de 2 ori. Oare nu ma mai iubeste? Vorbim in fiecare zi... dar totusi ar trebui sa ne spunem ce simtim cit nu e prea tirziu.
Voi cum credeti?

7 răspunsuri:
| maria9 a răspuns:

Paii intreaba-l pe el

| mgtow a răspuns:

Poate nu-i place sa zica te iubesc. Baietii nu sunt asa sentimantali ca fetele.

| Roxana0606 a răspuns:

Of, of, of.baietii astia.
Afla de la mine draga mea ca nu toti baietii isi exprima sentimentele cum am vrea noi.
Trebuie sa faci tu primul pas si sa-i spui. apoi o sa vezi ca si el o sa-ti spuna ca te iubeste.
:*

| Simonaaaaaaaaaa a răspuns:

Ar fi mai bine sa lasi lucrurile sa decurga asa cum vor ele.
Eu una consider ca e mult mai bine sa iti demonstreze ca "te iubeste" decat sa-ti spuna acest lucru.si sa nu simta nimic(sa spuna aceste cuvinte doar pentru a te face pe tine sa te simti bine). Daca intr-adevar tine la tine, iti va spune love struck.Ai rabdare!

| PrunaPătrată a răspuns:

Eu sunt baiat am 15 ani jum. am prietena si ne iubim reciproc :X si normal i-o si demonstrez! la fel si ea suntem impreuna de vreo 6 luni si ceva... dar astA nu prea conteaza! eu vorbesc deschis cu prietena mea. Acuma cred ca prietenul tau nu e prea deschis dar sunt sigur ca inauntrul lui te iubeste! succeswinking

| Anett14 a răspuns:

Spune-i tu prima si intreaba-l. Funda?

| YoYoLicious a răspuns:

=) tocmai daca iti zice mai rar, inseamna ca intr-adevar simte cand spune. Daca ti-ar fi zis in fiecare zi, devenea ceva banal, cuvintele isi pierdeau adevaratul inteles.