Nimic! Il lasi sa fiarab in sucul prorpiu, ca sa inteleaga ca nu esti o jucarie, pe acre el o... cand are chef.
Va trebuii sa invete sa te respecte si sa te inteaga.
Daca vine doar pentru sex, pentru ca asta a demostrat supararea lui de acum, atunci il tii degeaba, ca nu-s sentimente implicate.
Un om care te-ar iubii cu adevarat, s-ar gandii sa nu te supere, sa nu-ti creeze neplaceri si te-ar intelege cand ii spui ca nu poti sau nu ai chef.
Eu spun sa deschizi ochii bine si sa vezi cata dragoste are asta in inima, ca-mi pare fals, dragostea lui venind doar din pantaloni si numai cand primeste ce vrea.
Mda pai asta e in toate directiile. Deci tu ai vrut, dar n-ai vrut. Ai fi putut sa nu-l superi, dar l-ai suparat, desi nu te costa nimic sa nu-l superi, ca ai zis ca si tu voiai. Tu poate te joci de-a ceva, nu stiu, iar el... desi un refuz poate fi neplacut, chiar asa sa se supere?
Dar asta se intampla de obicei cand actiunile tale nu au niciun sens, e mai greu cu solutia. Poate ma ajuti sa te ajut spunandu-mi de ce ai refuzat daca nu ai fi vrut sa refuzi.
Pai daca e fraier si nu stie sa te excite. Voi sunteti si copile: cautati-va un barbat care sa stie meserie.
Ai vrut sa-l testezi sa vezi daca poti sa scapi cu basma curata fara sa-i oferi ce vroia, desi si tu voiai acelasi lucru. Se pare ca nevoia ta de a manipula e mai mare decat nevoia de a face sex. Acum intrebi ce este de facut? E simplu, iti ceri scuze ca te-ai jucat cu mintea lui si desfaci frumos picioarele ca o fata buna. Ori asta ori relatia voastra se va indrepta spre despartire. Stii si tu prea bine ca tu esti de vina ca s-a intamplat asta, esti constienta ca tu ai provocat asta si ca faci ceva aiurea. Stii prea bine dar nu o spui. Ma mir cum de te mai tine intr-o relatie. Sa fi fost eu in locul lui te dadeam pe usa afara. Miros nesimtite de la kilometrii departare.
Alea "disperate" de 30 de ani nu fac asa?
Ele prin sex mereu manipuleaza barbati, asa au facut mereu
Ea stie ce prostie a facut si indrazneste sa intrebe ce sa faca. Stie si ea prea bine calea ideala si rapida sa-l impace, adica sa descafaca picioarele. Nu, ea intreaba ce sa faca, in sensul ce sa-i faca fara sa-i ofere sex in continuare. Intelegi? O nesimtita.
Aproape toate fac asa. Cu cat sunt mai in varsta, chiar daca au skill-ul de manipulare mai rafinat, isi pierd puterea de manipulare d.p. cu trecerea timpului.
Ca sa nu mai fie suparat ar trebui sa-l impaci. Dar nu prea inteleg de ce oare l-ai refuzat daca si tu iti doreai. O sa te simti mai fericita daca si el pe viitor va proceda ca si tine, cand o sa-ti doresti sa faci dragoste cu el si el sa te refuze intentionat chiar daca te-ar dori? Binenteles ca nu este frumos nici din partea lui sa se supere daca il refuzi intr-o zi cand chiar nu ai chef sa faci dragoste pentru ca nu te simti bine in ziua respectiva.
Mutubal întreabă: